Átigazolási hírek

Londoni sajtó: A Bayern érdeklődik Bellerin iránt



A Bayern München mindenképp új jobbhátvédet akar igazolni – ezt Karl-Heinz Rummenigge a Weltnek adott interjújában el is mondta, viszont kiemelte, hogy Hansi Flick a szezon egyik meglepetésembere, Benjamin Pavard mögé hozna egy backupot.

Az elmúlt hónapokban rendszeresen az Ajax fiatal tehetsége, Sergino Dest merült fel lehetséges jelöltként, az ő neve továbbra is ott lehet a kalapban. Ám lehet, hogy Pavard mögé egy más típusú, tapasztaltabb játékost igazolna inkább a triplázó együttes?

A nagy követőbázissal rendelkező angol James Benge egy football.london oldalon írt cikkében azt állítja, hogy a bajoroknál felmerült Hector Bellerin neve is a keresett pozícióba.

A 25 éves, gyors spanyol jobbhátvédet 2023-ig köti szerződés az angolokhoz és a PSG, illetve a Juve is érdeklődik iránta.

Bellerin szereti Londont, de jelenlegi csapata nem mondható túl versenyképesnek: A bajnokságban csak a nyolcadikak lettek, de az FA-kupát megnyerték, így legalább az EL-ben indulhatnak.

Tudása mellett Hector mellett szólhat, hogy Gnabryval nagyon jó barátok, illetve a személyisége is jól illene a csapatba. YouTube csatornáján focistákkal készít podcasteket, illetve vlogozik is, emiatt kritikusai, de rajongói száma is nőtt. Az első podcastjét épp az új hetesünkkel készítette.

 

Londoni sajtó: A Bayern érdeklődik Bellerin iránt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top