Átigazolási hírek

Thiago füllentett? „Senkinek nem mondtam, hogy távozni fogok.”Thiago Alcantara a spanyolok sajtótájékoztatóján elmondta, hogy csak a válogatott következő, ukránok elleni mérkőzésére koncentrál. Emellett sokak meglepetésére azt nyilatkozta:

„Senkinek nem mondtam, hogy távozni fogok. Minden évben összehoznak egy klubbal, de én csak a holnapi meccsel foglalkozom.”

A 29 éves spanyol középpályás távozását hónapok óta készpénznek veszik a klubnál:

◾ Nem akarja aláírni a szerződéshosszabbítási papírjait.
◾ A klub vezetősége, valamint a vezetőedző többször is elmondta, hogy Thiago új kihívást szeretne, „valami újat szeretne kipróbálni”.
◾ A Sport BILD szerint már elbúcsúzott a csapattársaitól. A BL-sikert is „távozó” hangulatban ünnepelte.
◾ Megbízható sajtóhírek szerint a Liverpool egyelőre nem akarja kifizetni a Bayern által kért 30 milliót, de Thiago alapvetően már megegyezett az angol bajnokkal.

Adventi Naptár #3 – Thiago gólja a Juventus ellen
FIFA-gála: Lewandowski és Neuer az év legjobbjai; Flick nem kapott díjat
Tíz Bayern-érdekeltségű jelölt az UEFA Év csapata szavazáson
FIFA-gála: Lewandowski, Flick, Neuer és Thiago a jelöltek közt
Hivatalos: Thiago a Liverpoolhoz igazolt
Hét Bayern-játékos a jelöltek közt az UEFA díjátadóján
Flick: Gratulálok a Liverpoolnak / Remélem, hogy tudunk minőségileg erősíteni
Thiago-ügy: A Liverpool hamarosan felveszi a kapcsolatot a Bayernnel
Uli szerint nem lesz már nagyobb igazolás / Thiago iránt a PSG is érdeklődhet
Rummenigge: Thiagonak most kell cselekednieHa meg is gondolta magát, Thiago gyakorlatilag meghazudtolta a Bayern vezetőit. Valószínűleg másról van szó, mint arról, hogy „nem fogja elhagyni a Bayernt”: Szerződése 2021-ig szól és jövőre ingyen távozhatna. A Liverpool egyelőre vonakodik a megvételétől, valószínűleg így próbálja Thiago is nyomás alá helyezni a Bayernt, lejjebb nyomni a saját vételárát.

Thiago mégis marad? Vagy netalántán a Barcelonába vágyik? A Mundo Deportivo vasárnapi jelentése szerint a katalánok gondolkodnak azon, hogy a liverpooli Wijnaldum megszerzése helyett Thiagot próbálják visszacsábítani, ámbár ők is valószínűsítik, hogy ez nehéz lesz, ugyanis a katalán nevelés szóban már elkötelezhette magát az angolokhoz. A katalánokkal jó összeköttetéssel rendelkező lap szerint viszont Thiago hajlandó lenne meghallgatni a Barca javaslatát. Ter Stegen egy nyilatkozatában elmondta, hogy szívesen látná a Bayern középpályását a Barcában. Erre is reagált Thiago.

„Megtisztelő, hogy Marc az én nevemet mondta, ugyanis ő egy kiemelkedő kapus – viszont nem sportszakmai vezető, ezért nem szükséges erre reagálnom.”

Bayern? Liverpool? Barcelona? Korábban a PSG, illetve a MU-val is összeboronálták. A Bayern vezetői mindenesetre állítják: Thiago azért nem hosszabbított, mert új kihívást akar.

Thiago füllentett? „Senkinek nem mondtam, hogy távozni fogok.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top