Átigazolási hírek

Dest ügyében nagy a klubok közötti eltérés – új jobbhátvéd-tehetség a listán



A Bayernnél továbbra sincs alternatíva Benjamin Pavard mögé a jobbhátvéd pozícióba, Rummenigge viszont legutóbb megerősítette, hogy mindenképp akarnak egy új játékost igazolni a francia világbajnok backupjaként.

Kimmich nem zárta ki, hogy szükség esetén visszahúzódjon a tavalyi, illetve a BL-végjátékban is bejátszott pozíciójába, a kedvenc helye viszont továbbra is a pálya közepén van a 24 éves leendő csapatkapitánynak.

A Sport BILD információi szerint a bajorok intenzíven keresik Pavard helyettesét. Sergino Dest neve nem került le a napirendről, ám a klubok közötti elképzelések elég távol állnak egymástól: Az Ajax legalább 20 milliót szeretne, a Bayern viszont csak 10-et kínál a 19 éves észak-amerikai játékosért.

A nagy szakadék miatt a Bayern megfigyelői részlege egy Spanyolországban játszó tehetséget vett fel a listájára – a neve egyelőre nem ismert, de megpróbáltuk a TM-adatbázisa alapján kilistázni a lehetséges jelölteket a spanyol első és másodosztályból. Az is lehet, hogy valamelyik klub utánpótlásában szereplő tehetségről van szó, aki még nem klubja profikeretének a tagja.

LALIGA

LALIGA2

Dest ügyében nagy a klubok közötti eltérés – új jobbhátvéd-tehetség a listán
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top