Átigazolási hírek

Hivatalos: A klub nem veszi meg Perisicet / Flick erősítést akarHansi Flick szerdán délelőtt a Bayern múzeumban prezentálta a BL-serleget, emelett nyilatkozott is pár témában – elsősorban a kerettel kapcsolatos megnyilvánulásai sikerültek érdekesre. A klub nem sokkal ezután hivatalosan is megerősítette Perisic távozását.

A Bayern mesterét aggodalommal tölti el, hogy a kerete vékonyabb lett – Coutinho és Odriozola a kölcsön után visszatért a Barcához és a Realhoz, emellett elmondta, hogy Ivan Perisicet nem szerzi meg a klub az Intertől.

„Philippe, Alvaro, és a jelenlegi helyzet szerint Ivan személyében három magas kvalitású játékost veszítettünk el. Ivan és Philippe főleg a BL-végjátékban bizonyították a képességeiket,

de az a döntés született, hogy már nem tartunk igényt rájuk.

Meglátjuk, hogy milyen kvalitásokkal töltjük be a posztjukat, de reménykedem. Kapcsolatban állok Hasannal, hogy erősítsünk és főleg mélységében legyen jó kvalitás a csapatunkban.”

Nem sokkal ezután a Bayern hivatalos közleményben búcsúzott el a horvát játékostól, akit a magas ára és magas fizetése miatt nem igazoltak le végül. Ivan 35 meccsen nyolc gólt lőtt és tizet készített elő, a Barca ellen is remek teljesítményt nyújtott.

Hasan Salihamidzic: Ivan profiként viselkedett nálunk ebben az évben, fontos tagja volt a csapatunknak és kivette a részét a triplázásból is. Minden jót kívánunk neki a jövőben.

Hansi Flick: Szeretnék köszönetet mondani Ivannak a teljesítményéért és azért, amiért hozzájárult a triplázáshoz. Nagy örömmel dolgoztunk vele együtt.

Thiago és Alaba jövője sem tisztázott, erről is beszélt Niko Kovac utódja a délelőtti eseményen. A spanyol középpályás a válogatott meccsek miatt megkapta ezt a hetet arra, hogy kipihenje magát, felesége insta-posztja szerint jelenleg Barcelonában tölti a pihenőjét.

„Amíg Thiago és Alaba a keretünk tagjai, tervezek velük. Nem annyira egyszerű a helyzet,

nem tudjuk ki az, aki távozik és ki csatlakozhat még a csapathoz.”

A Bayern mestere a személyi helyzeten kívül beszélt arról, hogy a sikerek után már az új célokra koncentrálnak, illetve kiemelte, hogy nagyon nehéz lesz idén megnyerni a bajnokságot, mert a többi rivális jó felkészülést abszolválhatott, és csapata a BL-menetelés után két és fél héttel már a következő tétmeccsére  készül.

Hivatalos: A klub nem veszi meg Perisicet / Flick erősítést akar
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top