Sérülés

Kouassi megsérült – több, mint egy hónapig nem számíthatnak rá a bajorok



A klub megerősítette a BILD által már megszellőztetett hírt, azaz: A klub ingyen érkezett új belsővédője/védekező középpályása, Tanguy Nianzou Kouassi nem vehet részt az új szezon első edzésein, ugyanis az U20-as francia válogatott edzésén combizomsérülést szenvedett. A bajorok nem közölték a srác kihagyásának mértékét, de a német lap szerint több, akár hat hétre is kidőlhet a 18 éves reményteli tehetség.

A Bayern új 23-asára tehát a szezon első meccsein nem számíthat Hansi Flick – sajnálhatja a játékos, ugyanis jó lehetősége lett volna bemutatkozni a csapatban. Boateng a BL-döntőben megsérült, állapota kérdéses, Süle is hosszú hónapokat hagyott ki, illetve Lucas sem játszott túl sokat, míg Nianzou a Bayern BL-menetelése során azért végigdolgozta az edzésgyakorlatokat a Säbeneren.

Kouassi előzetesen a Schalke, a Sevilla, a Hoffenheim, a Dortmund, a Hertha, a Düren és a Bielefeld elleni mérkőzéseket hagyhatja ki. Naptár szerint az október 24-ei Frankfurt elleni hazai meccsre visszatérhetne a pályára.

Kouassi megsérült – több, mint egy hónapig nem számíthatnak rá a bajorok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top