Interjúk és nyilatkozatok

Lucas: Meg akarok küzdeni a kezdőtagságért, de…



Lucas Hernandez a második szezonját kezdi meg a Bayern Münchennél. A Telefootnak adott nyilatkozatában a távozás lehetőségét sem zárta ki.

A 24 éves világbajnok első idénye egyéni szempontból nem sikerült a legjobbra – hosszas sérülései után, a társak jó teljesítménye miatt nem tudta beverekedni magát a kezdőbe. Hogy távozik-e?

„Csak most igazoltam ide, a szerződésem pedig még négy évig szól. De a jövőm következő szezontól fog függeni. Ha továbbra is ilyen bonyolult lesz, meglátom mit hoz a jövő.”

A 80 milliós védő természetesen nem adja fel és mindent megtesz azért, hogy komoly szerepet töltsön be a Bayern idényében.

Kép

„Nem egyszerű a jelenlegi helyzetem. A mentalitásom alapján mindig játszani akarok. Edzéseken megpróbálok mindent megtenni, hogy az edző lássa: számíthat rám. Meg akarok küzdeni a kezdőtagságért.”

Lucas a BL-szezon első meccsét Niko Kovac alatt végigjátszotta, a másodikon nem szerepelt, a harmadik, Olympiakos elleni találkozón pedig 59 perc után megsérült és a további európai mérkőzésekből csak a Barca ellen játszhatott hat percet, azon adott egy gólpasszt is.

„A Bajnokok Ligája győzelem nem ugyanolyan érzés, ha játszol, illetve ha a padon szerepelsz. Megpróbálok pozitív hangulatban lenni ahelyett, hogy bosszús lennék.”

Boateng egyelőre nem száz százalékos, Kouassi is két hónapra kidőlt, Alabának pedig kevés ideje maradt a pihenésre. A szezon elején Lucas bizonyíthatja a benne rejlő kvalitásokat. Davies feljebb tolása esetén – illetve, ha a Bayern nem vesz új szélsőt -, Hernandez a balbekk pozícióban is több lehetőséget kaphat.

 

Lucas: Meg akarok küzdeni a kezdőtagságért, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top