Egyéb

Hoeness: Alaba ügynöke egy kapzsi piranha / Neuer és Lewa fölé nem megyünkUli Hoeness a német Sport1 TV Doppelpass műsorában beszélt David Alaba helyzetéről.

„Mindenki azt akarja, hogy nálunk maradjon. Alaba egy szuper játékos, de

az ügynöke egy kapzsi piranha.

Az apját nagyon kedvelem, de hagyja magát befolyásolni. Remélem, hogy végül David lesz az, aki véget vet ennek. Mindez csak a pénzről szól. Már most a világ legjobb klubjánál van, mégis hova akarna menni?”

Alaba-Berater Pini Zahavi


A Sport BILD infói szerint a Bayern 11 + 6 millió bónuszfizetést ajánl az osztráknak, de Alaba ügynöke 20 milliónál is több gázsit akar kliensének. A müncheniek következetesen be akarják tartani a fizetési struktúrát.

„Mindenképp azt szeretném, ha nálunk maradna, a klubnál mindenki szereti őt –

de Manuel Neuer és Robert Lewandowski a mértékadó, föléjük nem megyünk. Remélem, hogy David és az apja meg tudja érteni a fizetési rendszerünket,

ha így lenne, mindannyian boldogok lennénk. Az utolsó milliók nem tennék boldogabbá őt, viszont átírná a fizetési struktúránkat. Ezért kell a klubnak nagyon határozottnak lennie ebben az ügyben.”

David Alaba (28) steht noch bis 2021 Vertrag bei den Bayern

A Bayern vezetői és Uli is attól tart, hogy Alaba nem hosszabbít, de a klub ajánlatot sem kap más csapattól.

„A legrosszabb az lenne – és ez Zahavi célja -, hogy David jövőre ingyen hagyná el a Bayernt. Az FC Bayernnek ezt feltétlenül meg kell akadályoznia. Végül Alabának kell döntenie. 28 éves és nem kell, hogy befolyásolják őt kívülről. Semmit nem szeretnénk jobban a hosszabbításánál.”

Hoeness: Alaba ügynöke egy kapzsi piranha / Neuer és Lewa fölé nem megyünk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top