Egyéb

Megszólaltak Alaba képviselői: „A Bayern mocskos hazugságokkal áll a nyilvánosság elé”David Alaba ügynöke és édesapja reagált Uli Hoeness legutóbbi, Sport1-nek adott nyilatkozatára, amelyben kapzsi piranhának nevezte Pini Zahavit, az osztrák ügynökét.

Hoeness szerint Zahavi 10 millió euró fölötti bónuszt remél az ügylettől. Az izraeli sztárügynök a Sky Sportnak adott nyilatkozatában válaszolt erre a „vádra”.

„Korábban soha nem beszéltünk a Bayern vezetőivel a jutalékról. Egyetlen alkalommal, a lisszaboni találkozásunkkor merült fel a téma, akkor kérdezte meg tőlem Hasan Salihamidzic, hogy hogyan képzelném el ezt a dolgot. Azt mondtam neki, hogy először a játékossal való megegyezésen kell munkálkodnunk, de nem fogok az átlagnál többet követelni. Nem akarok többet kapni, mint más ügynök, aki jutalékot kapott a Bayerntől. Ismételten mondom: Nem beszéltünk még a számokról.”

Report: Bayern has “friendly” meeting in Lisbon with Pini Zahavi over David Alaba's contract extension - Bavarian Football Works

A Sky szerint Alaba képviselői meglepődtek Uli nyilatkozatán. Zahavi szerint életében egyszer találkozott Ulival, de akkor sem beszéltek személyesen. Hoeness nem ismeri őt személyesen, ezért meglepte, hogy ilyen negatív színben akarja a nyilvánosság előtt feltüntetni őt.David apja, George Alaba is a csalódását fejezte ki a médiatársaságnak.

„Én hoztam ide David Alabát ifiként. Az évek során többször is megvolt a lehetőség arra, hogy másik csapathoz igazoljuk őt, de hűségesek voltunk és mindig a maradás mellett döntöttünk. Nem számoltam azzal, hogy az FC Bayern ilyen mocskos hazugságokkal, fizetési és juttatási követelésekkel áll a nyilvánosság elé. Az az állítás, hogy a juttatás miatt nem tudtunk egyezségre jutni, egyike ezeknek a mocskos állításoknak – mindezt azért, mert nem fogadjuk el az elénk nyújtott ajánlatot. Megvannak a saját elképzeléseink.”

Kép

A Sky információi szerint a Bayern négyéves szerződést kínál, míg Alabáék ötéves kontraktust akarnak. Zahavi feltűnése előtt a németek bónuszokkal együtt nettó 7.5 milliót kínáltak, de ez is csak enyhén javult, Alaba fizetése továbbra is messze áll a legjobban keresők gázsijától.

A lap ezenfelül tagadja, hogy Zahaviék évi 25 milliós fizetést akarnak a játékosnak. Ha nem sikerül az egyezség, a Bayern 60 milliót kérhet a játékosért, amit a képviselők elképzelhetetlen összegnek tartanak úgy, hogy jövőre ingyen távozhat. A Sky szerint Alaba a közeljövőben szót akar ragadni a közösségi felületein az üggyel kapcsolatban.

Megszólaltak Alaba képviselői: „A Bayern mocskos hazugságokkal áll a nyilvánosság elé”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top