Átigazolási hírek

Sky: Hudson-Odoit kölcsönadná a Chelsea – a Bayern érdeklődik



A német Sky Sport információi szerint a Chelsea szívesen kölcsönadná a fiatal angol tehetségét.

A Chelsea még mindig csak 19 éves szélsőtehetsége másfél évvel ezelőtt közel állt ahhoz, hogy a Rekordbajnok játékosa legyen, Hasan Salihamidzic többször is nyilvánosan fejezte ki az érdeklődését iránta. A bökkenő az volt, hogy az angolok túl sok pénzt kértek érte egy évvel a szerződése lejárta előtt, így a játékos végül Lampardban is bízva hosszabbított a klubjával.

Odoi szép, de érvénytelen gólt lőtt Münchenben.

A Sky szerint folytatódik a transfer-saga, ugyanis a Chelsea a jelentős erősítések miatt szívesen kölcsönadná valakinek Odoit. A médiatársaság úgy tudja, hogy a Bayern a klubbal még nem, a játékos képviselőivel azonban már felvette a kapcsolatot, de csak akkor vennék komolyra a dolgot, ha a londoniak vételi opciót is engednének a szerződésébe. A Rekordbajnokon kívül állítólag a Juve és a Lipcse érdeklődését is felkeltette az angol válogatott játékos.

A Bayernnek szüksége lehet egy újabb szélsőre, ugyanis megvált Perisictől, így Sané, Coman és Gnabry személyében csak három embere maradt a szárnyra, ráadásul mindhárom játékos hajlamos a sérülésekre – a francia játékos például nem is vett részt a bajorok legutóbbi edzésein sem.

Sky: Hudson-Odoit kölcsönadná a Chelsea – a Bayern érdeklődik
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top