Átigazolási hírek

Hoeness szerint nincs szükség új játékosokra, ugyanis…



Uli Hoeness a hétvégi Sport1 Doppelpass műsorban nem csak David Alaba ügyében keltett nagy nyilatkozatháborút, hanem több szempont alapján elmondta azt is, hogy miért nincs szüksége a bajoroknak új igazolásokra.

„Nem hiányzik senki. A többiek ugyanezt a terhelést kapják, és náluk sem látok nagy transzfereket. A Barcának nincs pénze, a Realnak nincs pénze, a Manchester City is alig csinált valamit. Mi pedig Bajnokok Ligája győztesek vagyunk.”

Thiago eladását tervezi a Bayern, egyelőre még nem futott be a megfelelő ajánlat. Ha távozik, sem lát problémát a tiszteletbeli elnök:

„Ha Thiago megy, akkor játszik Kimmich, Goretzka és Müller. Illetve ott van még Tolisso, akit két évig sérülések hátráltattak. Vakon is bevethető játékos.”

Hansi Flick a Bayern-múzeumban adott nyilatkozatában kifejezte, hogy az elveszített kvalitásokat pótolni kell és szüksége van új játékosokra. Erre is volt válasza Hoenessnek.

Uli Hoeneß: Ex-Manager empört das Netz nach „Doppelpass“-Auftritt | Express.de


„Nem ismerek olyan edzőt, aki ne szeretné, ha 100 játékosa lenne. A kerettervezésre hatása van, az anyagi helyzetre azonban nincsen.”

A közönség hiányában 50-60 millió euró hiányzik a Bayern kasszájából, amit a kerettervezés során is figyelembe kell vennie a bajoroknak.

„Az FC Bayern nem fog tönkremenni a jelenlegi helyzetben, viszont a minket mindig is különlegessé tévő gazdasági egészségünk veszélyben van, ha nem térhetnek vissza a nézők a stadionba. Ha úgy észleljük, hogy a keret nem elég, télen még befoltozhatjuk a lyukakat.”

A Bayern egykori elnöke, egyben a klub döntéshozó bizottságának megbecsült tagja az utánpótlásban látja a reményt.

„Van három-négy jó fiatal játékosunk. Ha mindig csak kész játékosokat vennénk, ők egyáltalán nem kapnának lehetőséget. Három cím mellett szabad néha kísérletezni is.”

Hoeness szerint nincs szükség új játékosokra, ugyanis…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top