Átigazolási hírek

Dest közel a Bayernhez? „Hasan dolgozik rajta”



Ahogyan arról pár napja a facebook oldalunkon is beszámoltunk, Sergino Dest hamarosan a Bayern München játékosa lehet.

Az amerikai válogatott jobbhátvéd a legjelentősebb német forrás, azaz a Sport BILD & BILD csoport szerint a Bayern Münchennel már megegyezett és csak a kluboknak kell dűlőre jutniuk. Az Ajax bónuszokkal együtt 20-25 millió körüli összeget kér, a Triplesieger viszont egyelőre 10-15 milliót kínál a holland születésű jobblábas védőért. A következő ajánlatot a hét elején teheti meg a klub.

Úgy tűnik, hogy a Semedotól megválni készülő  Barca is versenyben akar lenni, de ha tényleg megszületett a játékos és a bajorok közötti egyezség, akkor aligha megy Katalóniába a 19 éves technikás játékos. Mindenesetre az mellettük szólhatna, hogy ott valószínűleg elsőszámú jobbhátvédként számolnának vele. De ki akar kimaradni a jelenlegi Bayern-hegemóniából?

Talán épp ezért is kezelik nyugodtan az ügyet a vezetők – az elmúlt napokban Kahnt és Rummeniggét is kérdezték ezzel kapcsolatban. Leszűrhetjük belőle, hogy valóban folynak az amszterdamiakkal való alkudozások és Dest iránt tényleg komoly az érdeklődés.



Kahn: „Természetesen gondolunk az igazolásokra, hihetetlenül sok meccs vár ránk és ezért szükségünk van egy nagyobb keretre. De megerősíteni semmit nem tudok.”

Rummenigge: „Múlt héten olvastam, hogy mindenben megegyeztünk. Addig viszont még messze nem jutottunk el. Még nincs egyezség. Az közismert, hogy Hansi szeretne egy backupot Pavard mögé. Hasan dolgozik rajta, de bejelentést még nem tudunk tenni.”

Sergino a saját kérésére nem került be az Ajax vasárnapi kezdőjébe, az utolsó percekre viszont ott volt a Waalwijk elleni 3-0-ra megnyert meccsen a pályán. Talán ezek voltak az utolsó pillanatai az amszterdami mezben? A Bayernnek két hete maradt véglegesíteni az ügyet, de a következő napokban felgyorsulhatnak az események. Flick a Schalke-meccs után elmondta, hogy egy-két játékos még érkezni fog. Rajtuk kívül Martínez távozását és Ulreich valamint Alaba jövőjét is tisztáznia kell a klubnak.

Kép

Dest utolsó percei az Ajaxban?

Dest közel a Bayernhez? „Hasan dolgozik rajta”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top