Bundesliga

Egy edző szerint „ezúttal a Dortmund lesz a bajnok”A Bundesliga 18 csapatának edzőjéből csak az egyik hiszi azt, hogy nem a Bayern München lesz a legnagyobb esélyes a Salátástálra. A Werder Bremen edzője, Florian Kohfeldt csakúgy mint tavaly egyedüliként, most is a BVB-t látja a legfőbb esélyesnek. A Bundesliga edzői a Kicker felkeresésére válaszoltak a legfőbb esélyesre, illetve a saját csapataikkal kitűzött céljaikra.

Hansi Flick: Az FC Bayern lesz a bajnok – ez a cím itt minden évben kötelező.

Lucien Favre (BVB): Az lesz a bajnok, aki 34 forduló után megérdemli, hogy az legyen. Keményen akarunk dolgozni – ha meccsről meccsre a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, ott fogunk végezni, ahol érdemeljük.

Julian Nagelsmann (Lipcse): Idén is az FC Bayern a topfavorit a bajnoki címre. A mi célunk az, hogy ezúttal is a legjobb négy között végezzünk és kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájára.

Marco Rose (‘Gladbach): A szokásos feltételezettek közül az FC Bayernt kell először megemlíteni. Mi tovább akarunk fejlődni, hogy optimális esetben mindegyik sorozatban javuljon a teljesítményünk és jobbak legyenek az eredményeink.

Peter Bosz (Leverkusen): Sorolhatnám a favoritokat vagy a parkolópályás csapatokat, de más a hozzáállásom. Ismét ott akarunk lenni az élbolyban, fejlődni akarunk. Ez minden, amit ettől a tömény szezontól mindannyian elvárunk.

Sebastian Hoeness (Hoffenheim): Az FC Bayern lesz a bajnok. Mi örülünk annak, hogy a bajnokságban, a kupában és az EL-ben három kihívás áll előttünk – ambíciózusan vágunk neki a szezonnak.

Oliver Glasner (Wolfsburg): Úgy hiszem, hogy az FC Bayern ismét megnyeri a bajnokságot. Mi meg akarjuk erősíteni a tavalyi eredményeinket és újra kvalifikálni akarjuk magunkat Európába. Klubrekord lenne, ha sorozatban háromszor sikerülne.

Christian Streich (Freiburg): A Bayern, a Dortmund vagy a Lipcse esélyes, de valószínűleg a Bayern lesz a bajnok. Hogy mi hol végzünk azt tényleg nem tudom megválaszolni, sok változás történt és nem akarok jósolgatni. Legszívesebben a lehető legjobb helyen végeznénk.

Adi Hütter (Frankfurt): Az FC Bayern lesz a bajnok. Nekünk először van lehetőségünk, hogy három helyett két sorozatra készüljünk fel és tovább dolgozzunk a saját játékstílusunkon. Bátrak akarunk lenni és a liga feléhez hasonlóan a nemzetközi helyekért akarunk játszani.Trainer - FC Bayern München

Bruno Labbadia (Hertha): Nehéz lesz a topfavoritnak számító FC Bayernt megelőzni. A Borussia Dortmund mindent meg fog tenni ennek érdekében. A mi célunk az, hogy a tabellán jobb helyezést érjünk el és továbbfejlesszük a játékstílusunkat.

Urs Fischer (Union Berlin): Az új szezonban is a Bayernt kell levadászni, ezen semmi sem változtat. Az én csapatomnak csupán a bennmaradás számít.

David Wagner (Schalke): A legjobb esélye az FC Bayernnek van, nekik is van a legnagyobb tapasztalatuk. Számunkra az lesz döntő, hogy minden intenzitással azon dolgozzunk, hogy ismét focizzunk és a szurkolók, az edzői stáb és a játékosok élvezzék a játékot.

Achim Beierlorzer (Mainz): Az én favoritom ezúttal is a Bayern, jól is erősítettek. Remélem, hogy a tavalyi szezon jelentős szakaszához hasonlóan ezúttal is lesznek izgalmak. Mi jobb helyezést akarunk elérni a tavalyi 13.-nál, talán az első tíz lehetséges.

Markus Gisdol (Köln): Azt hiszem, hogy a Bayern számára nehezebb lesz, de ismét ők lesznek a német bajnokok. Sané személyében egy csodálatos játékost vettek. Nekünk az a nagy célunk, hogy a szezon végén ne legyen közünk a kieséshez.

Heiko Herrlich (Augsburg): A Bayern lesz a bajnok. A sorozatbeli tizedik Bundesligában töltött szezonunkban is az a legfontosabb célunk, hogy ott legyünk a következő idényben. Senki nem fog ellenkezni, ha a lehető leghamarabb sikerül bebiztosítani a bennmaradást.

Florian Kohfeldt (Werder): Ezúttal a Borussia Dortmund lesz a bajnok. Mi tartjuk magunkat ahhoz, amihez az elmúlt években is: a konkrét céljainkat később fogjuk meghatározni.

Uwe Neuhaus (Bielefeld): A Bayern nyilván elől lesz, hogy mennyire, azt nem tudjuk. Néha vannak meglepetéscsapatok, de mindig ők a legesélyesebbek. Számunkra a bennmaradás a legfontosabb.

Pellegrino Matarazzo (Stuttgart): Az FC Bayern a legnagyobb esélyes. Magunknak nem szeretnék most jósolgatni. Arra koncentrálunk, hogy csapatként egységet képezzünk. A lehető legjobban akarunk nekivágni a szezonnak.

Egy edző szerint „ezúttal a Dortmund lesz a bajnok”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top