Interjúk és nyilatkozatok

Tolisso: Ennél a csodálatos klubnál szeretnék maradniTolisso a Canal+-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy gondolkodott a váltáson, de most esze ágában sincs távozni a Bayerntől.

„Igaz, hogy elgondolkoztam a váltáson – főleg januárban, amikor alig-alig játszottam. Az átigazolási piac nyitva volt, júniusban pedig EB került volna megrendezésre. Sok kérdés keringett a fejemben.”

Coco rövid időn belül újra megsérült, ezért le kellett tennie az átigazolási gondolatokról.

„Nehéz volt, sérült voltam. Végül megbeszélést folytattam az edzővel. A júliusi, augusztusi és szeptemberi transzferidőszak alatt nem gondoltam már a váltásra. Tudom, hogy ennél a csodálatos klubnál szeretnék maradni.”Nagy szerepe volt ebben annak, hogy Thiago távozása biztossá vált és a Bayern edzője és vezetői is a támogatásukról biztosították a 25 éves franciát.

„A karantén során keményen dolgoztam és a Bajnokok Ligája meccseken is pályára léphettem. Csak pár meccs volt, de jót tett. Az edző biztosított engem a bizalmáról. Flick egy csapatot alkotott, minden meccsen 4-5 góllal győztünk, így nehéz volt változtatni a csapaton.”

Rummenigge augusztus közepén így nyilatkozott Cocoról:  „Örülök, hogy Corentin Tolisso visszatért, nagyon sokáig volt sérült és ezért ritkán volt topformában. Reméljük, hogy sok kvalitást tud hozni a játékunkba – világbajnok és egy olyan játékos, aki másképp értelmezi a szerepkörét, mint Thiago vagy Martínez. Coco nagyon veszélyes a kapu előtt.”

Tolisso: Ennél a csodálatos klubnál szeretnék maradni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top