Interjúk és nyilatkozatok

Brazzo szerint a fiatal játékosoknak a Bayernnél is van esélyük



Mint ismert, a Bayern szívesen leigazolta volna Jadon Sanchot és Jude Bellinghamet is a Dortmund orra elől, azonban mindketten a BVB mellett tették le a voksukat – mégpedig azért, mert a sárga-feketéknél jobb esélyt láttak a játéklehetőség általi fejlődésre.

Salihamidzic határozottan ellenezte, hogy a Bayern nem jelent jó perspektívát a fiatal tálentumok számára – a Sport BILD-nek nyilatkozott.

„Az a benyomás alakult ki, hogy a fiatal játékosoknak nincs esélyük arra, hogy a Bayern proficsapatában játsszanak. Például Coman, Kimmich vagy Davies is viszonylag rövid időn belül váltak törzsjátékossá, de biztos vagyok, hogy a még csak 18 éves Tanguy Kouassi is jó szerepet fog betölteni a csapatunkban.”

Tanguy Nianzou Kouassiról a német futball professzora, Ralf Rangnick is csak pozitívan tudott nyilatkozni:

Rangnick sieht große Zukunft für Bayern-Talent Kouassi: "In ein bis zwei Jahren Stammspieler" - Sportbuzzer.de



„Legkésőbb egy-két éven belül stabil játékos lesz a Bayernnél. Amíg a Red Bull fejlesztési igazgatójaként dolgoztam, a Lipcse is sokáig rajta volt a játékoson – ő az egyik legnagyobb védőtehetség, akit valaha láttam.”

A PSG-től ingyen érkezett belsővédő a szezon előtt szenvedett sérülést, talán két héten belül visszatérhet. Rajta kívül a 17 éves Jamal Musialához is komoly reményeket fűz a klub és Hansi Flick. Musiala a Schalke elleni meccsen a Bayern bajnoki történelmének legfiatalabb játékosaként lépett pályára és lőtt gólt.

Visszatérve Brazzora, a Sport BILD-nek elmondta, hogy melyik három kritériumot állítják fel a tehetségkutatás során.

„A Bayernnél három faktor áll középpontban: a futballszakmai kvalitás, a mentalitás és a sikeréhség.”

Brazzo szerint a fiatal játékosoknak a Bayernnél is van esélyük
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top