Interjúk és nyilatkozatok

Lucas: Soha nem gondoltam arra, hogy távozok – kivívom a helyemet



Hernandezról az elmúlt hónapokban többször is megjelent az a pletyka, hogy vagy ő, vagy a felesége nem érzi jól magát Münchenben és egy év után elhagyja a klubot. Ezt többször is cáfolta, de az „Onze Mondial”-nak adott nyilatkozatában is tiszta vizet öntött a pohárba.

„Soha nem fordult meg a fejemben, hogy elhagyjam a Bayernt. Bíznak bennem, mert nagyon sokat fizettek értem és öt éves szerződést kínáltak. Szeretném ezt a bizalmat a pályán meghálálni, megpróbálom kitölteni a szerződésemet.”

Lucas Hernandez az elmúlt meccseken bizonyíthatott, de még nem jelenthető ki, hogy beverekedte magát a Bayern kezdőjébe. Változtatni akar ezen.

„Jól érzem magam, szeretném folytatni és kivívni a helyemet. Tudom, hogy egy nap megkaparintom Lehetetlen volt számomra, hogy egy év után így távozzak. Maradok és nyomot hagyok magam után.”

Swipe Up Champions League Sticker by FC Bayern Munich



A szeptember eleji válogatott szünetben állítólag Mbappé meg akarta győzni arról, hogy csatlakozzon a PSG-be.

„Csak a helyzetemről beszélgettünk, tudni akarta hogyan megy a sorom Münchenben. De soha nem beszéltünk komolyan a Párizsról.”

Az interjú során elmondta, hogy fiatalabb korában majdnem a St. Etienne-nél kötött, ki de Diego Simeone maradásra bírta és ez végül kifizetődött. Természetesen a bajorok BL-meneteléséről is szó volt, ebből csak hat percig vette ki a részét a francia világbajnok – igaz, a Barca ellen ez idő alatt felkínált egy gombócot Coutinhonak.

„Nagyszerű torna volt a Bayern és a PSG számára, de a döntőben inkább mi irányítottuk a játékot, majd jött Kingsley gólja – ez jelentette a különbséget. A PSG jól játszott, jól alkalmazták az edzőjük utasításait, de remek ellenfelük volt a Bayern személyében. A nyolcad-, negyed- és elődöntőben nagyon felülmúltuk az ellenfeleinket, a döntőben pedig folytattuk a focit és ez működött.”

Lucas: Soha nem gondoltam arra, hogy távozok – kivívom a helyemet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top