Átigazolási hírek

Hivatalos: Choupo-Moting a Bayernben folytatja – „Ki ne játszana szívesen a Bayernben?”

A Bayern az átigazolási időszak utolsóelőtti napján villámgyorsan lebonyolította a Lewandowski tehermentesítését szolgáló Eric Maxim Choupo-Moting leigazolását. A BL-döntőben is szereplő korábbi PSG játékos szerződése lejárt, így átigazolási összeg nélkül, egy évre csatlakozik a német Rekordbajnokhoz és a 13-mas számot fogja viselni.

Kép



Salihamidzic: Örülök, hogy megszerezhettük Ericet. A keretünk támadószekciójában, főleg középen biztosítja nekünk azt a mélységet, amire szükségünk lesz a szezonban. Eric a PSG-nél gyűjtött nemzetközi tapasztalatot, ismeri a Bundesligát és ingyen érkezik. 

A 31 éves, 191 centis és ballábas, Hamburgban született kameruni válogatott játékos (49 meccs, 14 gól ) 2017-ig Németországban rúgta a bőrt: A HSV-ben (17/4), a Nürnbergben (28/6), a Mainzban (81/22) és a Schalkéban (106/22) is megfordult, majd a Stoke Cityhez (32/5) és a PSG-hez (51/9) szerződött.

Eric Maxim Choupo-Moting: Nagyszerű érzés visszatérni a Bundesligába, főleg Németország legnagyobb klubjához. Ki ne játszana szívesen a Bayernben? Megtiszteltetés lesz számomra itt játszani. A Bayernnél elvárás az összes címet megnyerni, ezért nagyon motivált vagyok ezen célok miatt.

A Choupo hírekről legelőször a francia Telefoot, majd a L’Equipe és a német portálok számoltak be.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top