Akadémia

Bayern II: Remy Vita csatlakozott

Az átigazolási időszak utolsó napján a proficsapat mellett az tarcsikat is megerősítette a Bayern: Remy Vita, a Troyes 19 éves francia-magadaszkári balbekk-tehetsége hároméves szerződést kötött a Rekordbajnokkal.

Jochel Sauer:„Remy egy olyan játékos, aki külföldiként remekül passzol a keresett profilunkba – még nagyon fiatal és fejlődőképes., de a francia másodosztályú Troyes csapatában már van tapasztalata a profi labdarúgásban. Meggyőződésünk, hogy nálunk megteheti a következő lépést és gyorsan a csapatunk segítségére válhat.”

Vita 2001. április 1-jén született és a 2018/2019-es szezonba került fel az U19-es csapatból a Troyes második együtteséhez – két év után ezen a nyáron csatlakozott a profik közé, amellyel a Ligue 2-ben a hatodik pozícióból tette át a székhelyét a Campusra. A Bayern II-ben a 2-es mezszámban szerepelhet.

A hírek szerint a Bayern kölcsönben, 8 milliós vételi opcióval megszerezte a Benfica B tehetséges középpályását, a 19 éves Tiago Dantast is. Várjuk a hivatalos bejelentést!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top