Átigazolási hírek

Hivatalos: Tiago Dantas csatlakozik a BayernhezAhogyan arról a transzferidőszak utolsó napjának utolsó óráiban a facebook oldalunkon beszámoltunk, Tiago Dantas személyében egy portugál tehetséget igazolt, vett kölcsön a Bayern – ezt másnap, azaz kedden hivatalosan jelentette be a klub.

A Benfica közleménye szerint a ranglétrát végigjáró 19 éves játékos egy egyéves kölcsönszerződéssel érkezik Münchenbe és a pletykák szerint a bajoroknak 8 millió eurós opciós vételük lesz arra, hogy végleg megszerezzék őt a lisszaboni együttestől – számolt be a klubok által közzé nem tett számokról a portugál Record lap. A klubok hivatalosan semmit nem közöltek az átigazolás részleteiről.A kiemelkedő technikával és remek passzkészséggel rendelkező, a pályán jól látó, de fizikálisan még nem teljesen érett és jelenleg gyengébb formában lévő, de hazájában a korosztályának egyik legnagyobb tehetségeként számontartott Tiago a Sport BILD szerint a profikkal fog edzeni, de elsősorban a harmadosztályban, a Bayern II-ben gyűjthet fontos játéktapasztalatot.

Dantas megszerzésében a Goal szerint természetesen nagy szerepe van a Bayern megfigyelő-gurujának, Marco Neppének is, aki sok Youth League meccs után ajánlotta Salihamidzic és Flick figyelmébe a 170 centis, jobblábas mélységi osztogatót. Hansi ezután döntött úgy, hogy kelleni fog neki a spíler.

 

Hivatalos: Tiago Dantas csatlakozik a Bayernhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top