Interjúk és nyilatkozatok

Zirkzee: „Maradtam, de talán történni fog valami a télen”Joshua Zirkzee, a Bayern 19 éves játékosa nehéz helyzet előtt áll, ugyanis Robert Lewandowski mögött eddig sem kapott sok játékidőt, Choupo-Moting megszerzésével viszont még kevesebb lehetőség kacsint rá a bajorok csapatában.

A terv az volt vele, hogy az átigazolási időszak utolsó pillanataiban kölcsönadja őt a Bayern, de Joshua elmondása szerint is „túl kevés idő maradt ehhez a Deadline Day-en”. Dick Advocaat nyílt kijelentései miatt hírbe hozták a Feyenoorddal, de a holland játékos elmondása szerint soha beszélt a nevelőegyesületével erről.

„Nehéz történet volt. Maradok a Bayernnél, de a jövőben talán történni fog valami, még nem tudom pontosan. A Bayernnél jó fejlődésen mehetek keresztül – ki mondta, hogy nem kapok lehetőséget? Rajtam áll, hogy belemenjek a konkurenciaharcba. Ha úgy adódik, maradhatok – ha nem sikerül, még mindig ott van a téli szünet.”

Zirkzee kiköthetett volna Kölnben, ugyanis Horst Heldt sportigazgató már augusztusban jelezte kölcsönvételi szándékát Hasan Salihamidzic felé. A Bayern akkor visszautasította a megkeresést, ugyanis Zirkzeevel terveztek Lewa pótlásaként, az utolsó nap viszont mégis éltek volna ezzel a lehetőséggel – már későn, ugyanis a kölniek  addigra joshua zAndersson (Union), Arokodare (Lettország), Duda (Hertha), Limnios (PAOK) és Wolf (BVB) személyében már megerősítették a támadóik névsorát.

Zirkzee: „Maradtam, de talán történni fog valami a télen”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top