Sajtótájékoztatók

Choupo-Moting: A Bayernnél Lewandowski az első, de…Hétfő délután a Bayern bemutatta új csatárát, Jean-Eric Maxim Choupo-Motingot.

Az átigazolásáról: Szuperboldog vagyok, minden nagyon gyorsan történt. Óriási megtiszteltetés egy ekkora klubnál játszani.

A konkurenciáról: A lehető legnagyobb eredmény érdekében egy mély keretre van szükségünk. A PSG-nél nagyon nagy elől a konkurencia. Számomra Lewandowski a világ legjobb támadója, de senki nem tudja az összes mérkőzést végigjátszani. Elég az önbizalmam ahhoz, hogy azt mondjam: a képességeimmel segíteni fogom a csapatot.

A karakteréről: Nekem nem fontos, hogy mindenki szuper dolgokat gondoljon rólam. Én egy életvidám típus vagyok és az ember soha nem feledheti azt, hogy honnan jött. Az embernek élveznie kell az életet és ezt szeretném megosztani az embertársaimmal. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ott tartok, ahol.

A Bayernhez való átigazolásáról: Voltak más felkéréseim, érdekes megkereséseim is. De amikor a Bayern megkeresett, az nagyon megtisztelő volt, ők a BL címvédői. A negyeddöntő előtt a Bayern volt a favoritom, az elmúlt fél évben lenyűgözőek voltak. Nagyon örülök, hogy itt vagyok.

Kép

A Bayern megkereséséről: Természetesen voltak megbeszéléseim a trénerrel, egyértelműen jelezte, hogy örülne, ha jönnék. Konkrét szerepkörről nem beszélünk, mindenki tudja, hogy az FC Bayernnél Lewandowski az elsőszámú. De ilyen menetrend mellett minden játékos fontos.

Az eddigi neves csapattársairól: Kívülállóként azt hiszik az emberek: Azta, ezek komoly sztárok. De én játékos vagyok és a csapaton belül nem játszik szerepet az, hogy ki milyen híres. Senkinek nincsenek sztárallürjei, engem is nagyon jól fogadtak itt.

A Németországba való visszatéréséről: Az FC Bayern az ország legnagyobbb csapata, megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Vissza akartam térni Németországba. Hamburgi srác vagyok, Münchenben. Ez is egy nagyon szép város.

A csütörtöki meccsről: Az edző még nem mondta, hogy játszom-e, az edzéshét végét meg kell várnunk. De nagyon örülnék, ha lejátszhatnám az első meccsemet.

Bouna Sarr sajtótájékoztatója.

Hasan Salihamidzic sajtótájékoztatója.

Choupo-Moting: A Bayernnél Lewandowski az első, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top