Sajtótájékoztatók

Sarr: A felkészülési mérkőzésünk egy kulcsmomentum volt számomraBouna Sarr, a Bayern új 28 éves jobbhátvédje sajtótájékoztató keretein belül mutatkozott be a nagyközönségnek.

Az első benyomásairól: Nagyon jók voltak, most először szerezhetek tapasztalatot külföldön és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.

A Bayern megkereséséről és az első napjairól: Jó emlékeim vannak az elmúlt öt Marseille-ben eltöltött évemből. Sok jó pillanat, néha könnyecseppek is formáltak engem. A felkészülési mérkőzésünk egy kulcsmomentum volt számomra, nagyon örülök, hogy itt lehetek. Nagyszerű fogadtatásban részesültem és remélem, hogy sok címet tudunk nyerni.

A szerepéről: Egy plusz opció vagyok a csapat számára. Pavard tud a szélen, de középen is játszani. Egyszerűen egy más profilú játékost kerestek a szélre. Megszereztek, hogy több opciót jelentsek a csapat számára.

Mercato | Mercato - OM : Le Bayern Munich justifie le choix Bouna Sarr !

A Düren elleni csütörtöki meccsről: Ez egy jó lehetőség lenne számunkra, hogy játsszunk és feltöltődjünk önbizalommal.

A pozíciójáról: Rudi Garcia helyezett erre a posztra, sokat köszönhetek neki. Nem feltétlenül ezt képzeltem el magamnak, de meggyőzött, hogy az én képességeimmel jól el tudnám látni a feladatot. Keményen dolgoztam és azt hiszem, hogy ez összefüggésben áll a kvalitásaimmal is.

A Bayern ugródeszka a válogatott felé? Természetesen ez egy nagyon figyelemreméltó klub, Európa jelenlegi bajnoka. Mindazonáltal jó teljesítményt kell nyújtanom a pályán. Nem helyezem nyomás alá magam.

Choupo-Moting sajtótájékoztatója

Salihamidzic sajtótájékoztatója

Sarr: A felkészülési mérkőzésünk egy kulcsmomentum volt számomra
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top