Bajnokok Ligája

Lucas: Meg akarom villantani a képességeimet / Hálás vagyok Simeonénak

fcb.de


A Bayern 80 milliós francia rekordigazolása az egykori csapata, azaz az Atletico Madrid elleni mérkőzést megelőző nap állt a sajtó rendelkezésére.

A céljairól és a szezonstartról: A sérüléseim miatt nagyon nehéz volt a tavalyi szezonom. Az idei jól kezdődött. Megpróbálom bevetni a képességeimet és bizonyítani a tudásomat. Mindig is így álltam hozzá a dolgokhoz.

A Bayernhez való átigazolásáról: Ehhez a klubhoz akartam igazolni. Egy olyan nagycsapathoz igazoltam, amely akar rám építeni. Szeretném meghálálni ezt a bizalmat. Természetesen nagyszerű kapcsolatom van az Atleticoval, a klub mindent megadott nekem. Nem sajnálom a váltást, egy nagy klub játékosa vagyok.

Balbekk vagy középhátvéd? Mindkét pozícióban jól érzem magam, számomra mindegy, hogy hol kapok lehetőséget.

Daviesről: Alphonso egy szuper játékos. Jelenleg én játszom a balbekk poszton, ez az edző döntése. Meg akarom erősíteni a belém vetett bizalmat.

Az Atleticonál való változásokról: Az embernek mindig nehéz dolga van, ha az Atletico ellen játszik. Nem lehet az egykori és a jelenlegi csapatot összehasonlítani, vannak új játékosok, kicsit más rendszerben is játszanak. De a védekezésük továbbra is stabil, nagy veszélyt fejtenek ki előre.A Simeonéval való kapcsolatáról: Nagyon hálás vagyok neki, rengeteget tett értem. Ő a világ egyik legjobb edzője. Azért jöttem el az Atleticotól, mert új célokat akartam elérni és új kultúrát akartam megismerni. Egy nehéz szezon után most én is meg akarom villantani azt, amire képes vagyok.

A Bayern, mint BL-favorit? Egyértelműen ehhez a körhöz tartozunk. Nagyszerű játékosaink vannak, mindenki mindent megtesz az edzéseken. Egészséges konkurenciaharc zajlik. Közösen akarjuk az elmúlt szezon sikereit megerősíteni.

A Münchenbe való beilleszkedéséről: Természetesen nehéz volt a sérülésem és az átállás miatt. Hiányzik a család és a barátok is. Viszont sokat gondolkodhattam – öt évre írtam alá. Most fitt vagyok és bizonyítani akarok.

Flick mit Sonderlob für Hernandez: "Er tut uns mit seiner Aggressivität gut" - Aktuelle FC Bayern News, Transfergerüchte, Hintergrundberichte uvm.

A meccstől való elvárásairól: Elsősorban örülök, hogy találkozhatok az egykori kollégáimmal, de a pályán egyértelműen csak a Bayern számít. Minden meccset meg akarunk nyerni. Ez a hozzáállásom. Diego Costa hiánya természetesen komoly veszteség számukra, de rengeteg támadójuk van. Bárki is lép pályára, jó minőséget fognak prezentálni.

A további címekről: A tipikus német mentalitás szerint: Győzni, győzni és győzni akarunk! Az a cél, hogy ugyanolyan kedvvel és motivációval játsszunk ebben a sorozatban, mint ahogyan tavaly is tettük. A Bajnokok Ligája magáért beszél. Egy ilyen fantasztikus szezon után is nagyon jó teljesítményt akarunk nyújtani.

Lucas: Meg akarom villantani a képességeimet / Hálás vagyok Simeonénak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top