Bajnokok Ligája

Alaba: Csalódott és sértett vagyok – a rólam kialakult kép nem tükrözi a valóságot



David Alaba a Salzburg elleni mérkőzést megelőzően elsősorban a szerződéshosszabbítása körüli hercehurcára és Hainer nyilatkozatára reagált.

Alaba az osztrák vendégmeccsről: Mindig óriási örömmel térek vissza a hazámba. Különösen, ha Bajnokok Ligájáról van szó.

Hainer nyilatkozatáról: Csalódott vagyok. Én is tegnap értesültem a hírekről, csakúgy mint mindenki más. Különös szituáció volt, meglátjuk hogyan tovább. Ilyen rövid idő alatt nem igazán tudtam gondolkodni rajta.

Kitudja zárni, hogy a Bayernnél marad? Én egy olyan játékos vagyok, aki nagyon szívesen játszik a Bayernnél. Jól érzem magam és nagyon boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek. Nem tudom megmondani, hogyan fog kinézni a jövő, hivatalos úton senki nem beszélt még velem. Nehéz belőni, hogy mi lesz a jövőben.

A szerződés miatti kritikusairól: Abszolút megértem, ahogyan az emberek kívülállóként és rajongóként tekintenek erre a dologra. Nekem teljesen más nézőpontom van erről az egész dologról, de meg tudom érteni őket.

David Alaba could leave Bayern Munich next summer - Paper Round - Eurosport


Az érzéseiről: Nem tudtam, hogyan kezelik ezt a dolgot. Én elmondtam, hogy a megbeszélés utáni hét napban nem fogok tudni dönteni – többek között azért sem, mert nagyon szoros volt a program és sokat utaztunk. A hírekből értesültem a klub cselekedetéről. Én mindig hangsúlyoztam, hogy szeretném, ha az ezzel kapcsolatos dolgok közöttünk, a klubon belül maradnának. Az elmúlt hónapokban kialakult kép nem tükrözi a valóságot rólam. Minden szurkolót biztosíthatok, hogy a szóban forgó összegek nem igazak. Csalódást keltő és sértő volt számomra, hogy ezeket az összegeket nem cáfolták a hivatalos oldalról.

Az esetleges célállomásról: Boldog vagyok, hogy itt lehetek és része lehetek a csapatnak. Még nem gondolkoztam a jövőn, mert mindig az FC Bayern München volt az elsődleges tárgyalópartnerem. Még egyetlen klubbal sem beszéltem.

A Salzburgról: Még nem vettem fel a kapcsolatot a Salzburg játékosaival. Természetesen mindkét csapatnál nagyok az elővárakozások, a klubok fejlődése hihetetlenül pozitív. Mindig figyeltem a Salzburgot, nagyon jó és eredményes focit játszanak. Oda kell figyelnünk rájuk. Még nem elemeztük őket, de ez hamarosan megtörténik – de azt tudom, hogy egy nagyon gyors, modern és látványos focit játszanak.

A Bayern jelenlegi helyzetéről: Vezetjük a bajnokságot. Vannak olyan meccseink, ahol rotálnunk kell, mert nagyon sok mérkőzés vár ránk. A terhelés elosztása fontos, hogy továbbra is eredményes focit játsszunk, ezt nagyon jól csinálja az edző. Nem mindig annyira látványos, mint ahogyan azt páran megszoktuk, de tudatában vagyunk vele. Meg akarunk felelni az igényeknek.

Alaba: Csalódott és sértett vagyok – a rólam kialakult kép nem tükrözi a valóságot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top