Egyéb

Alaba elárulta, hogy a Bayern el akarta cserélni őt – „Ez egy arculcsapás volt”

David Alaba hónapok óta tartó, szerződéshosszabbítási ügyében a szűkös határidő miatt Herbert Hainer próbálta meg felkavarni az állóvizet. Sikerült is neki, ugyanis egy vasárnap esti nyilatkozatában elmondta, hogy lejárt az ultimátum és Alabáék elégedetlensége miatt visszavonják a klub összes eddigi ajánlatát, amivel előálltak az osztráknak.

Alaba a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, hogy ő is a sajtóból tudta meg a klub döntését, de csalódottnak és sértettnek érzi magát, amiért a klub nem cáfolta hivatalosan a nyilvánosan megjelent, állítása szerint téves számokat – amiért mindenki tévesen ítélte meg őt. Flick nem örül, hogy két fontos meccs előtt merült fel a téma, de továbbra is bízik Alaba szerződéshosszabbításában.




Az osztrák játékos azóta a Skynak is exkluziv nyilatkozatot adott. Ebben ismét kifejezte a klub iránti csalódottságát.

„Az általam keresett tiszteletet és értékbecslést már a szerződéshosszabbítási tárgyalások kezdetén sem igazán éreztem. Ez egy éve volt, akkor, amikor a korona még sehol sem volt – a folytatás sem ment másképp. A második vagy harmadik megbeszélésnél kaptam egy hívást, megkérdezték, hogy eltudnék-e képzelni egy csereügyletet. Számomra ez valahol felért egy arculcsapással.”

Milyen csereügyletet szeretett volna megejteni a Bayern? A Sport BILD már akkor is beszámolt egy lehetséges Sané – Alaba cseréről a Manchester Cityvel. A játékos és az ügynöke Anglia helyett már akkor is inkább Spanyolországot részesítette előnyben, ezért nem volt lehetőség a cserére.

Alaba a délutáni sajtótájékoztatón a csalódottsága mellett azért kifejezte, hogy jól érzi magát és szívesen játszik a Bayernnél, az elsődleges tárgyalópartnere mindig a Bayern volt, és más klubbal nem volt megbeszélése.

Az Alaba-saga részleteit megtekinthetitek a gyűjtőoldalunkon.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top