Bajnokok Ligája

„Soha nem adjuk fel, mindig győzni akarunk / A Salzburg nem lepett meg minket” – Reakciók: RBS 2-6 FCBA Szoboszlaiék  elleni 6-2-es idegenbeli győzelem reakciói.

Hansi Flick: A Salzburg pont olyan volt, ahogyan elképzeltük és elemeztük őket. Labdabirtoklásnál nagyon jól váltottak, jól futottak méységbe, párszor faképnél hagytak minket. Ettől függetlenül a meccs végén megmutattuk az erősségeinket. A nézők számára ez egy topmeccs volt, az edzők számára nem volt akkora csúcs. Ezzel kell élni. Nagyon elégedett vagyok a csapatom mentalitásával. A 2-2 után visszajöttünk és magunk mellett döntöttük el a mérkőzést.

Thomas Müller: A Salzburg játékstílusát ismertük, ezért nem lepett meg minket a meccs. Nagyon intenzíven, rizikósan játszanak. Egy kicsit olyanok, mint mi, csak nem kontrollálják annyira a játékot – viszont nagyon sokat játszanak mélységbe és sokat kombinálnak. Nyilvánvaló volt, hogy adok-kapok lehet a meccsen – a Salzburg bátor volt, részben meg is lett a gyümölcse ennek, de a védelmükben is keletkezett pár rés. Megvolt a lehetőségünk, hogy 3-1-re vezessünk, ezt elszalasztottuk., ezután érvényesült a klasszikus mondás: Ha elől nem rúgod be a helyzeteidet, hátul gólt kapsz. A 2-2-vel izgalmassá vált a meccs, de ha a támadósorodban ilyen cseréket tudsz alkalmazni, akkor a te lapjaid között van ott az ász. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megható módon emlékezett meg Lewandowski a nagyon gyenge állapotban lévő legenda születésnapjáról a közösségi médiában. Respect!

bayernszektor (@bayernszektor) által megosztott bejegyzés,

Leroy Sané: Ha csak az eredményre tekint az ember, akkor úgy tűnik, hogy egy egyszerű meccs volt. Viszont nagyon nehezen ment a játék. Tudtuk, hogy a Salzburg egy nagyon jó társaság, megpróbálták kivárni a hibáunkat. Végül viszont nagyon jók voltunk és a 2-2 után újabb nyomást helyeztünk rájuk. A 3-2-vel sem adtuk fel, viszont korábban is betalálhattunk volna, hogy nyugodtabbak legyünk.

How Bayern Munich replaced Thiago Alcantara by not replacing him at all - Eurosport

Jerome Boateng: A végén megmutattuk, hogy feltétlenül győzni akartunk és megérdemeltük a a győzelem mértékét is. Soha nem adjuk fel és mindig győzni akarunk, a végén rátettünk pár lapáttal. Tudtuk, hogy a salzburgiak nagyon intenzív játékot űznek, magasan letámadnak és sokat futnak. A végén egy kicsit elfáradtak, ezt tudtuk kihasználni.

Jesse Marsch, a Salzburg edzője: A 6:2 nem tükrözi a valóságot. Nagyon jól játszottunk, főleg az első 75 percben, majd 15 perc alatt kaptunk 4 gólt. Őrületes, hogy milyen jól működött a játékunk – 75 percen keresztül tartottuk a lépést a világ legjobb csapata ellen.

 

 

„Soha nem adjuk fel, mindig győzni akarunk / A Salzburg nem lepett meg minket” – Reakciók: RBS 2-6 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top