Egyéb

Cuisance elégedett Marseille-ben, edzője is szívesen megtartaná őtMichael Cuisance az átigazolási időszak utolsó napján a több játéklehetőség reményében klubot váltott, kölcsönben a Marseille csapatánál folytatta a pályafutását.

Bejöttek a számításai, ugyanis a francia csapat összes eddigi mérkőzésén megkapta a lehetőséget. A 21 éves játékos az eddigi ké, megnyert bajnoki mérkőzésen és a Manchester City elleni BL-meccsen kezdett, az Olymiakos és a Porto ellen csereként lépett pályára. A Királykategória első három mérkőzését elveszítette csapatával.

Edzője, André Villas-Boas elégedetten nyilatkozott róla, kilátásba helyezte, hogy a világoskékek véglegesíthetik a játékos szerződését.

OM: Villas-Boas veut lever l'option d'achat de Cuisance

„Nagyon elégedett vagyok Cuisance-szal. Remélem, hogy élhetünk a vételi opcióval.”

Michael 2024-ig áll szerződésben a Bayernnel és a L’Equipe szerint 18 milliós záradék szerepel a Marseille-el kötött megállapodásukban. A játékos is jól érzi magát, elégedett az eddigi időszakával.

„Két olyan szezon áll mögöttem, amelyben nem játszottam túl sokat, de az edző nagyon jól kezel engem és én 100 százalékosan megbízom benne. Jól érzem magam, jó állapotban vagyok. A teljesítményemet illetően tudom, hogy mire vagyok képes. Jól játszom, de képes vagyok a még jobb teljesítményre.”

Cuisance elégedett Marseille-ben, edzője is szívesen megtartaná őt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top