Egyéb

GOAL: Lewandowski a világ legjobb játékosa – „Csúcsra kerülni nehéz, ott maradni nehezebb”

FCBAYERN.DE

A GOAL minden évben megválasztja az idény legjobb labdarúgóját – idén sem történt ez másképp: a világszerte jelenlévő GOAL hálózat tagjainak (köztük a Bayernszektor szerkesztőjének is a) szavazatai alapján Robert Lewandowski bizonyult a 2019/20-as szezonban a világ elsőszámú focistájának.

„Nagyon jó érzés, ha egyéni címet nyer az ember, ez egy extra dolog. A futball csapatsport, de ezek a díjak számomra is sokat jelentenek. Ez is mutatja, hogy a mindennapos kemény munka egyszer megtérül. Amíg az ember focizik, dolgoznia kell, majd a pályafutása után gondolkodhat azon, hogy milyen címeket nyert. A csúcsra kerülni nehéz, de ott maradni még nehezebb” – mondta Lewa a GOAL-nak adott exkluziv videóinterjújában.

A második helyen Kevin de Bruyne végzett, míg a dobogó harmadik fokát Lionel Messi érte el.

A legjobb tízbe bekerült Thomas Müller, aki a kilencedik helyezést érte el – Kimmich a 11., Thiago a 12., Gnabry a 16., Alphonso Davies a 20., Manuel Neuer a 21. legtöbb szavazatot kapta a 25-25 férfi és női játékosból álló listán. A Bundesligából Sancho a 24., Haaland a 17. helyen végzett.

A teljes listát megtekinthetitek a Goal Magyarország oldalán – ezenkívül holnap érkezik a Lewával készült exkluziv videóinterjú is, magyar felirattal.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top