Átigazolási hírek

Zirkzee kilátásba helyezte a téli váltást, addig tanulni akar Lewytől

BILD


Joshua Zirkzee közel állt ahhoz, hogy kölcsönadja őt a Bayern. A 19 éves holland támadó most az Algemeen Dagbladnak adott nyilatkozatában nyiltan beszélt arról, hogy több lehetőségre van szüksége.

„Fontos, hogy teljes mérkőzéseket abszolváljak. Megpróbálok fitt maradni, és ha a téli szünet során lehetőségem lesz kölcsönbe menni, akkor talán ez egy opciót jelenthet számomra.”

Lehetséges állomás lehet számára a Köln, amely a nyáron már bejelentkezett a hollandért – Brazzoék akkor még visszautasították a megkeresést, Choupo-Moting megszerzése után viszont Joshua csak harmadikszámú támadó lett – hiába ajánlották fel akkor őt az 1. FC-nek, nem volt jó az időzítés – addigra már megoldották a csatárkérdést a kecskések.

1. FC Köln: Joshua Zirkzee spricht über Leih-Wechsel im Winter | Express.de

Zirkzee itt épp a Köln ellen léphetett pályára.

Most viszont ismét aktuális lehet Joshua neve a kölnieknél, Horst Heldt sportigazgató  ugyanis nemrégiben elmondta, hogy talán van egy-két olyan játékpraxist igénylő játékos, akit talán kölcsönvehetnek. Szüksége is lehet rá Zirkzeenek, ugyanis Lewandowski mögött nem tud ritmusban maradni. Addig viszont tanulni akar a világ legjobb támadójától.

„Ő a jelenlegi legjobb, aki létezik. Minden tekintetben kivételes. Megpróbálok a lehető legtöbbet tanulni tőle és ezt kombinálni a saját játékommal.”

 

Zirkzee kilátásba helyezte a téli váltást, addig tanulni akar Lewytől
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top