Interjúk és nyilatkozatok

Müller: Nagyon erős a kapcsolatom Hansival



A Bundesliga rövid interjújában a Bayern München élő legendája, Thomas Müller beszélt Hansiról, a triplázásról és arról, milyen érzés vezető egyéniségnek lenni.

Flickről: „Ha úgy képzeled el, mint a közös munka gyümölcsét, akkor a csapat és az én értékem is drasztikusan nőtt, mióta Hansi átvette az irányítást. Sok játékpercet kaptam és képes voltam egy pár jó teljesítményt nyújtani azon az úton, amely a címek megnyeréséhez és a sikerekhez vezetett. Hansi nagyon fontos szerepet játszott az egészben, főleg az én pályán való helyezkedésemben és a csapatban betöltött szerepemben. Nagyon erős kapcsolat van köztünk, viszont pont ez az, ami csak akkor működik, ha csapatként nyerünk és folytatom a jó teljesítmények termelését.”

A tavalyi idényről: „Fenomenálisan játszottunk a szezon második felében. Ha jól tudom, az idény második részében a legsikeresebb csapatként végeztünk a Bundesliga történetében. Meglovagoltuk a hullámokat hétről hétre, domináltuk az ellenfelet és senkit és senkit sem engedtünk az útunkba. Csak egy döntetlenünk volt és minden héten a pályára vittük azt, amire képesek voltunk. Égett a vágy bennünk és egymást segítettük, ez épült fel végül a karantén miatti szünet után. Nagyon különleges volt.”

Bundesliga | Thomas Müller: assisting more goals for Robert Lewandowski than any other Bayern Munich player

Arról, hogy milyen vezető karakternek lenni: „Jó móka és nagy felelősség is. Ha sok ideje vagy valahol, akkor biztosra szeretnél menni, hogy minden simán megy, ugyanakkor támogatnod kell a többi srácot és biztosrakell menned, hogy helyesen végzik a dolgukat.”

Arról, hogy miben volt más ez az év a 2013-ashoz képest: „Sok játékosunk volt, akik topszinten teljesítettek, szóval nem csoda, hogy nem csak, hogy megnyertük a címeket, de elismerést is kaptunk mindenfelől. Még a 2013-as tirplázós idényből sem emlékszem, hogy ennyi Bayern játékosról beszéltek, mint egyéni díjak nyertesei.”

Müller: Nagyon erős a kapcsolatom Hansival
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top