Bundesliga

„A brémaiak megérdemelten vittek haza egy pontot” – Reakciók: FCB 1-1 WERAz fcbayern.de által közöljük a Werder elleni hazai 1-1-es döntetlent követő nyilatkozatokat.

Hansi Flick: Nem annyira voltunk játékban, ahogyan azt elterveztük. A Bremen nem sok területett hagyott nekünk. Nem tudtuk úgy kialakítani a helyzeteket, ahogy megszoktuk. A második félidőben a csapat mindent megpróbált. Küzdöttek a vereség ellen. 1-0-nál nem védekeztünk jól. A Bremen jól csinálta és megérdemelten vittek haza egy pontot.

Lucas sérüléséről: Nagyot esett a medencéjére. Teszteket végzünk rajta, vasárnap többet fogunk tudni. Szűkös lenne a helyzet, ha kidőlne. (a klub szerint a Salzburg elleni játéka kérdéses)

Manuel Neuer: Döntő tényező volt, hogy hátrányba kerültünk. Küzdenünk kellett és sokat dolgoztunk, de összességében nem sok nagy helyzetünk volt.

Thomas Müller: A Bremen végig fegyelmezetten védekezett. 40 méterre a kapujukig engedtek minket feljönni, természetesen tudatosan. A büntetőterületen és környékén nagyon sűrűen voltak, a pálya utolsó harmadában a szélen is jól védekeztek. A könnyen bekapott góljuknál fegyelmezetlenek voltunk, ekkortől érvényesült a tervük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bayernszektor (@bayernszektor) által megosztott bejegyzés

Frank Baumann, a Werder vezetője: Bátran játszottunk, az első és a második félidőben is megvoltak a lehetőségeink és a kontráink, amelyeket részben egyáltalán nem játszottunk ki jól. A Bayern túlsúlyban játszott és lényegesen több helyzetük volt. Óriási gratuláció a csapatnak.

Florian Kohfeldt, a Werder edzője: Természetesen elégedett vagyok az egy ponttal, főleg a saját fellépésünkkel. Fegyelmezetten védekeztünk és nem engedtünk sokat. A kapott gólnál Goretzka nagyszerű labdát játszott meg. Jó kontralehetőségeink voltak és bátrak voltunk a labdával. Manuel Neuer megmutatta, hogy miért ő a világ legjobb kapusa.

„A brémaiak megérdemelten vittek haza egy pontot” – Reakciók: FCB 1-1 WER
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top