Bundesliga

„Mindannyian tudjuk, hogy tudunk jobban is játszani” – Reakciók: VFB 1-3 FCB

DPA


A Stuttgart elleni 3-1-es győzelmet követő reakciók az fcbayern.de jóvoltálból.

Hansi Flick: Mindannyian tudjuk, hogy ezért nem fogunk szépségdíjat kapni, viszont az eredményeket szállítjuk. Fontos volt, hogy a hátrány után ismét rátaláltunk a játékunkra és hazavihetjük a három pontot. Összességében ez a lényeg, de mindannyian tudjuk, hogy tudunk ennél jobban is játszani. Kemény küzdelem volt, a Stuttgart jól csinálta – feljutóként nagyon látványos és jó focit játszanak, megnehezítették a dolgunkat. Fontos volt, hogy megszereztük és nem hagytuk veszni a pontokat. Ezt tettük ma, és ebből a szempontból ki is pipálom a meccset.

Thomas Müller: A tabellára tekintve többen is szívesen vállalnák a problémáinkat. Nem annyira remek, de ezzel kell együttélnünk. A jelenlegi periódusunkban mindig kapunk egy gólt, szóval legalább kettőt kell szereznünk – ez elég gyakran sikerü is, ezért megérdemelten vagyunk ott, ahol. Világos, hogy szívesen lennénk olyan szériában, mint nyáron, amikor gólokat is alig kaptunk. De most ez van, elég magyarázat van erre – mindegy is: mindent bele kell adnunk és arra kell figyelnünk, hogy megnyerjük a meccseinket.

A windy night in Stoke? Muller uses shock reference after Bayern win |  FOOTBALL News | Stadium Astro

Leon Goretzka: Mentálisan és fizikálisan is sok energiába kerül ledolgozni egy hátrányt. Annál jobban fel lehet becsülni a győzelmet. Jelenleg túl sok hibát vétünk és sok lehetőséget kínálunk fel az ellenfeleknek – nem arról van szó, hogy szétfociznak minket. De elől épp elég kvalitásunk van ahhoz, hogy gólokat szerezzünk. Viszont túl sok hibát vétünk a labdával és sok helyzetet hagyunk ki – ezeken egyértelműen dolgoznunk kell még.

Pellegrino Matarazzo, a Stuttgart edzője: Megvoltak a lehetőségeink, hogy növeljük az előnyünket, akkor jobb lehetőségünk lett volna arra, hogy az idő nekünk kedvezzen. De ez a Bayern egyik nagy kvalitása, egyszerűen nagyon hatékonyak. Jó meccset játszottunk és tartani tudtuk a lépést velük.

Philipp Förster, a Stuttgart támadója: Elégedettek lehetünk a mai fellépésünk miatt, nagyon megnehezítettük a müncheniek dolgát. Szereznem kellett volna még egy gólt, de nagyon jó úton haladunk. Ha így folytatjuk tovább, jönni fognak az eredmények.

„Mindannyian tudjuk, hogy tudunk jobban is játszani” – Reakciók: VFB 1-3 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top