Bajnokok Ligája

Neuer: Az ember rájön, hogy szüksége van a pihenőre / Nagyon bátor vagyok

FCBAYERN.DE


A Bajnokok Ligája 5. fordulójában, az Atletico elleni mérkőzésről pihentetés miatt lemaradó, kiváló formában lévő Manuel Neuer az fcbayern.de-nek adott nyilatkozatában beszélt a szünetről, a formájáról és a FIFA-jelölésről is.

Az Atletico Madrid elleni szünetéről:

Természetesen nézni fogom a meccset. Fontos, hogy az ember kipihenje magát – főleg az elmúlt hetek és hónapok mammut-programja mellett tűnik fel, hogy nehéz és szükség van a pihenőre. Renegerálódni fogok és pihenek, hogy a következő meccsünkön, hétvégén a Lipcse ellen ismét ott legyek a szeren.

A jelenlegi formájáról:

Sok bizalmat kaptam a frontemberektől, és nagyon hálás vagyok az előttem álló összes játékosnak, bárkiről is legyen szó. Mindig közösen próbáljuk meg a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Nagyszerű öröm az edzői stábbal dolgozni, valamint az összes játékossal játszani és edzeni. Nagyon magabiztosak vagyunk és nagyszerű egységet alkotunk a pályán. Személy szerint soha nem félek egyetlen szituációtól sem, nagyon bátor vagyok és megpróbálom mindig a legmegfelelőbb döntést meghozni.

Arról, hogy jelölték a FIFA év kapusa díjra:

Természetesen nagyon büszke vagyok erre, de ez egy pozitív visszajelzés a csapat számára is. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű klub nagyon komoly játékosaival játszhatok együtt – főleg előttem a védelemben. Ha egy ilyen címről van szó, akkor az nem csak az én érdemem, hanem az egész védekezésé is. Ez jó érzés, ez is jelzi, hogy nemzetközi szinten – Lisszabonban és a Bajnokok Ligájában – nagyszerű munkát végeztünk. Büszkék is lehetünk rá.

Neuer: Az ember rájön, hogy szüksége van a pihenőre / Nagyon bátor vagyok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top