Egyéb

„Hojbjerg fenomenális játékos – egyszer edző lesz”Jose Mourinho, a Tottenham edzője az Arsenal elleni 2-0-ás győzelem után magasztalta a Bayern egykori játékosát, Pierre-Emile Hojbjerget – akit a meccs legjobbjának választották meg.

„Pierre nagyon intelligens, nagyon jól olvassa a játékot. Egyszer biztos, hogy edző lesz. Sokszor feszült, kérdezi mit miért csinálunk. A pályán nagyon, nagyon jól olvassa a szituációkat.”

Hojbjerg: Türelmetlen voltam – szeretnék Schweinsteiger vagy Xabi Alonso  szintjére érni

Hojberg 2013 és 2016 között állt a Bayern alkalmazásában, ezt követően a Southamptonban töltött be egyre fontosabb szerepet, jelenleg pedig a Spurs meghatározó játékosa. Az Arsenal ellen ő ért a legtöbbet a labdához és neki volt a legtöbb passza is a csapatból.

„Fizikálisan nagyon-nagyon erős, ráadásul sokkal technikásabb, mint ahogyan azt sokan gondolnák. Az emberek azt hiszik, hogy az a technikás, aki sarkazik, aki csodálatosan játszik. Az egyszerűsége az ő zsenialitása. Ez a srác mindent egyszerűen csinál a labdával. Szerintem ő egy fenomenális játékos.”

Nem tudjuk ki hogyan van vele, de szívesen látnánk őt valamikor ismét a Bayern játékosaként… alig fél évvel ezelőtti nyilatkozatát elolvashatjátok egy korábbi cikkünkben.

„Hojbjerg fenomenális játékos – egyszer edző lesz”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top