Akadémia

Stiller távozhat, Schneller hosszabbított



A Sport1 információi szerint Angelo Stiller, a Bayern egyik legnagyobb tehetségének tartott játékosa közel áll ahhoz, hogy átigazolási díj nélkül a Hoffenheim csapatában folytassa a pályafutását.

A 19 éves srác szerződése 2021-ben jár le, így a Bayern II tavalyi, egyben a Hoffenheim jelenlegi sikeredzője, Sebastian Hoeness könnyedén megszerezheti őt, ha Angelo nem hosszabbítja meg a szerződését. A TSG jó perspektíva lehet neki, a kékek csoportelsőként jutottak tovább az Európa-ligában is.

Coach Sebastian Hoeneß ratlos: Hoffenheim in Europa hui, in der Liga pfui -  Fussball - SWR Sport


Stiller az Atletico elleni madridi BL-meccsen 14 percet tölthetett a pályán, a Düren elleni Német kupa első fordulójában pedig egy teljes félidőt kapott. Kiemelkedni nem tudott, de Sebastian Hoeness irányítása alatt alapembernek számított a harmadosztályú bajnokcsapatban.

Nem segíti elő a fejlődését, hogy Kimmich, Goretzka, Tolisso mögött ott van Roca, Martínez vagy akár Alaba is a csapatban – ráadásul újabb két középső középpályásról vannak már pletykák: A Sport BILD szerint Denis Zakaria és Florian Neuhaus is ott lehet a bajorok kívánságlistáján.

Stiller tehát jó eséllyel távozik, 19 éves kapusával azonban hosszabbított a Bayern.

Lukas Schneller durfte in der vergangenen Woche sogar Champions-League-Luft schnuppern.

Lukas Schneller, a Bayern előző BL-meccsének kerettagja 2022-ig szóló papírokat írt alá a csapattal. A srác 1-2 héttel ezelőtt, a Rostock elleni 2-0-ra elveszített harmadosztályú meccsen debütált a Bayern II-ben, ezután nem sokkal pedig Madridba utazott az Atletico elleni mérkőzésre.

Stiller távozhat, Schneller hosszabbított
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top