Bajnokok Ligája

Flick: Járatni akarjuk a labdát, szűkíteni a területet / Davies visszatér



Az orosz Lokomotiv Moszkva elleni mérkőzést megelőző Flick-sajtótájékoztató részletei.

A Lokomotiv Moszkváról: Nagyon játékerős csapatuk van, főleg támadásban jók. Smolov sérült, de Eder játszhat – ő nagyon gyors, robosztus és jól fejel. Amikor náluk a labda, jó a passzjátékuk. Le kell szűkítenünk a területeket.

A játékról: Még nem tudjuk, hogy változtatunk-e, de mindenképp győzni akarunk és folytatni akarjuk a szériánkat. Elemeztük a legutóbbi meccseket. Jobban kell biztosítanunk, le kell szűkítenünk a területeket és jól kell játszanunk középen. Újranéztem a Lipcse elleni mérkőzést. Sok jelenetet kiemeltünk és rámutattunk arra, hogy nagyon jók vagyunk a labdabirtoklásban, így pedig könnyebben tudunk helyzeteket kialakítani. Meccs után még másképp szólt az értékelésem, jó volt, hogy tudtunk egyet rá aludni. Járatni akarjuk a labdát, ezt várom holnap a csapattól.

A sérültekről: Sok játékosunk áll különleges terhelés alatt. Davies visszatér a keretbe, és ennek nagyon örülünk. Még átgondoljuk, hogy kezdőként vagy csereként lépjen-e pályára.

Verhetetlen a Bayern? A siker nem állandó, hanem csak ideiglenes. Minden nap figyelnünk kell arra, hogy jobbak legyünk. Nem árulom el, hogyan tudnak minket megverni. A lehető legjobbat kell kihoznunk és meg akarjuk nyerni a hátralévő mérkőzéseket. Mindig olyan csapatot kell pályára küldenünk, akik készen állnak és képesek ezt megvalósítani.

A felállásról: Két hatossal fogunk játszani. Leon Goretzka mellett van egy Marc Rocánk. Angelo Stiller és Maxi Zaiser is ott lesz, tehát van pár opciónk – azokra koncentrálok, akik a rendelkezésünkre állnak. Tolisso is nagyon jól edzett, talán szombaton bevethető lesz, jó lenne.

Neuerről: Neuer abszolút megérdemelten nyerte meg a legjobb kapusnak járó kitüntetést. Olyan biztonságot nyújt, amelyre a védelmünknek szüksége van. Úgy játszik, mint egy söprögető, de a vonalon is kiemelkedő. Minden támadó tiszteli őt. Élete formájában van.

Flick: Járatni akarjuk a labdát, szűkíteni a területet / Davies visszatér
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top