Átigazolási hírek

France Football: Camavinga témát jelent a Bayernnél



Eduardo Camavinga nevét az elmúlt hónapokban többször is szóba hozták a Bayernnel. A tekintélyes France Football szerint a jelek egyre inkább arra utalnak, hogy a német Rekordbajnok komolyra veheti a témát és a nyáron próbát tehet a 18 éves francia játékos megszerzésére.

Az FF jelentése szerint a francia válogatottban is bemutatkozó és gólt is szerző Stade Rennes-játékos több szempontból, például a pozíciós játékában is lenyűgözte a Bayern képviselőit. Szerződése 2022-ig szól, tehát a tehetségéhez mérten – elméletileg – viszonylag olcsón lehetne őt megszerezni. A Sport BILD korábbi jelentése szerint is ott van a Bayern listáján, bár szerintük Zakaria és Neuhaus magasabb prioritást élvez.



Egy másik francia lap, a football365.fr online lap szerint a Rennes nem szeretne 50 millió alatt megválni játékosától – kérdés, hogy Camavinga megér-e ennyit a Bayern számára. A portál szerint a srácnak mindenesetre tetszene, ha az első külföldi állomásán ismerős arcokkal lenne körülvéve – a münchenieknek Coman, Pavard, Lucas, Tolisso, Sarr és Nianzou személyében több francia játékosa is van.

Hogy mikor, ki helyett és mennyit játszana a technikás, de agresszív játékstílusú Camavinga a Bayernben és hogyan menedzselné a játékidejét a bajor csapat, azt inkább Hansi Flickre bíznánk…

France Football: Camavinga témát jelent a Bayernnél
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top