Bundesliga

Flick: Az élen akarunk telelni / Nehéz lesz megverni minket, ha…



Hansi a Leverkusen elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

A személyi helyzetről: Meglátjuk hogyan alakul az edzés, játszhat-e Goretzka. Tegnap beszéltünk Kimmichhel, de nem akarunk nyomást kifejteni rá. Minimalizálni akarjuk a hibákat. Hosszú karrier áll előtte, semmit sem akarunk elhamarkodni. (update: Goretzka nem lesz a keretben, Kimmich igen)

A FIFA-választásról: Csakúgy mint mindannyian, én is hihetetlenül örülök Lewandowski és Neuer sikere miatt, nagyon megérdemelten tüntették ki őket, mindketten szenzációs szezont játszottak. Mi a sportszakmai sikereket nézzük – egy bajnokság, egy kupagyőzelem, egy Bajnokok Ligája győzelem sokkal többet számít nekünk, mert őrületes érzelmeket éltünk át. Kloppo és az edzői stábja is megérdemelte, csakúgy, mint ahogyan a miénk is megérdemelte volna. Természetesen egy kicsit csalódottak voltunk, de megyünk tovább. Új céljaink vannak, ezt már lezártuk. Az FC Bayern számára ez egy kiemelkedő eredmény.

A Leverkusen elleni meccsről: Ez egy játékerős csapat, nagyon jó formában vannak. Tele vannak önbizalommal, jó elképzelésük van a játékról. Labdabirtoklásra alapoznak, rá tudják nyomni a pecsétjüket a mérkőzésre. Jó védekezésre és kevés labdavesztésre van szükségünk. Ha mindenki 100 százalékos lesz, nehéz lesz a Leverkusennek megvernie minket.

A korai gólokról és a hátrányról: Fontos lesz, hogy minimalizáljuk a hibákat és a meccs kezdetétől éberek legyünk.

A Rummeniggével való munkáról: Oliver Kahnnak megvan a kvalitása ahhoz, hogy Karl-Heinz Rummenigge nyomdokaiba lépnek. Kalle mindig egy bizalmas beszélgetőpartnerem volt. A Bayern München egy olyan embert veszít el jövőre, aki vezette a Bayern sorsát és egy világszerte elismert szakember. Biztosan egy űrt hagy hátra.

A célokról: Az a célunk, hogy az első helyen teleljünk át. Talán ez a nap lökést ad nekünk. Remélem, hogy ki tudjuk préselni magunkból azt, ami bennünk rejlil. Ezután talán fel tudjuk tölteni az akksinkat. Remélem, hogy elő tudjuk hívni a topteljesítményünket.

Flick: Az élen akarunk telelni / Nehéz lesz megverni minket, ha…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top