Interjúk és nyilatkozatok

Coman: Idén a rajongókkal akarok ünnepelni, tehát meg kell védenünk a címeketComan a Sport BILD magazin szerdai lapjában adott interjút – ennek lényegesebb részleteit közöljük. 

A csapatról: A Real Madrid 2016 és 2018 között háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a csapattal mi is korszakot tudunk alkotni. A legjobb korban vagyunk. Képesek vagyunk és meg is akarjuk védeni a címünket.

Sanéról: Leroy nagyon jó – másképp játszunk, mint a City, de még csak most fogja teljesen elsajátítani a mi génjeinket. Ez nem pár napos dolog. Négyen vagyunk két pozícióra, kollégák vagyunk, de természetesen mindannyian a lehető legtöbbet akarjuk játszani. Jelenleg jó formában vagyok, de talán két hónap múlva változni fog a helyzet – lehet, hogy akkor Leroy, Serge vagy Douglas játszik többet. Az a lényeg, hogy mindig legalább ketten topformában legyünk.

Sané leigazolásának pillanatáról: Az volt az érzésem, hogy ritkábban kapok lehetőséget. 24 évesen egy olyan korban vagyok, amelyben játszanom kell. Az aggodalmaim szerencsére nem váltak valóra.

Kövessetek minket Instán is

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bayernszektor (@bayernszektor) által megosztott bejegyzés

A manchesteri klubok érdeklődéséről: Jó tudni, hogy két ilyen nagyszerű csapat is érdeklődött irántam, ez egy bizonyos hitet ad nekem. De 2023-ig szól a szerződésem és csak a Bayernre gondolok. Minden remek, boldog vagyok.

Musialáról: Jamal nagyon-nagyon jó, sok tehetség rejlik benne. Néha adok neki tippeket, de a legjobb tipp: játssz! Gyűjts játéktapasztalatot – ez visz előre. Egy kicsit magamra emlékeztet, amikor profivá váltam. Szerintem két-három éven belül topjátékos válik belőle.

A 2021-es évről: A nézők nélküli Bajnokok Ligája győzelem után idén a rajongókkal akarok ünnepelni, tehát meg kell védenünk a címet. Ezután szeretném megnyerni az EB-t a franciákkal is. Sorry Németország!

Coman: Idén a rajongókkal akarok ünnepelni, tehát meg kell védenünk a címeket
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top