Német Kupa

Flick: A sportszerűtlen kritikák miatt nagyon keseredett leszek



A német másodosztály harmadik helyén álló Holstein Kiel elleni kupameccset megelőző sajtótájékoztató részletei.

A személyi helyzetről: A Kiel ellen szinte minden játékosunk bevethető, de vannak egy páran, akik nem utazhatnak velünk. Choupo-Motingnak hátproblémái vannak, Kingsley Coman pedig az izomzatában érez valamit, ezért nem kockáztatunk.

A Kiel erősségeiről: Nincsen semmi veszítenivalójuk. Rendszeresen követem őket, ugyanis nagyon jól és nagyon régóta ismerem Uwe Stövert. Jól erősítettek, világos koncepciójuk van, stabil helyük van a másodosztályban. A szükséges tisztelettel kell megközelítenünk a feladatot.

A Kielről: A játékosaink feladata, hogy megállítsák őket és kivegyék az erősségeiket. Egy Fin Bartels például nagyon jól focizik, a klubnak is nagyszerű az ő megszerzése. Remélem, hogy holnap megtudjuk fékezni őt.

A terhelésről: A kisebb izomzati dolgok kivételével szinte mindenki fitt. A csapatnak megvan az erőnléte, hogy túlélje a programot. Lekopogom, ha elkerülnek minket a sérülések, akkor egész jól teljesíthetünk.

A játékosokat ért kritikákról: Nem fair, ahogyan Douglas Costát vagy Tiago Dantast kritizálják. Azt állítják, hogy Hasannak más elképzelései vannak, aminek nincs értelme, mert megbeszéljük a dolgokat és közösen döntjük el, hogyan tovább. A vereség miatti kritikákat megértem, de a játékosokat illető sportszerűtlen bánásmódtól szomorú leszek. A fiatal játékosoknak és az újaknak időt kell adni, főleg az idei szezonban nem egyszerű senkinek. Hagyják ki ebből Tiago Dantast.



A védekezésről: Van egy pár játékos, akinek pihenőre van szüksége. A Gladbach elleni meccset három egyéni hibával adtuk ki a kezünkből, ez bosszantó. De semmi nem történt, továbbra is listavezetők vagyunk. Az a cél, hogy amit megbeszéltünk, azt jobban csináljuk. Nagyobb nyomást kell kifejtenünk a labdára és biztosítani kell a védekezést.

A keretről és a kezdőről: Szerdán lesz még egy átmozgatás, ezután döntjük el, hogy kivel megyünk Kielbe. A sok meccs és sok hotelben eltöltött idő miatt csak a meccsnapon utazunk. Ki kezd? Az a lényeg, hogy teljesítsünk a pályán. Ha nem tesszük, az ellenfélnek lehetősége lesz ezt kihasználni.

Lucasról: Ő egy fontos játékos számunkra, megmutatta a kvalitásait. Mindenkinek csak akkor vannak problémái, ha nem a megfelelő professzionalitással áll hozzá a naphoz. Ezzel momentán semmi problémám, mindenki megpróbál napról napra jobb lenni.

Gnabryról: Úgy tűnik, hogy játszhat. Edzett és feltételezem, hogy nem mutat negatív reakciót. Tervezünk vele.

Flick: A sportszerűtlen kritikák miatt nagyon keseredett leszek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top