Egyéb

Lewa: „A Bayern a világ legjobb klubja / Kimmich aranylabdás lehet”

Az évek óta csúcsformában játszó Robert Lewandowski kiválóan érzi magát Münchenben, esze ágában sincs váltani. A Sport BILD-nek adott nyilatkozatában többek között beszélt a jövőjéről és arról, hogy melyik játékostársa nyerheti meg egyszer az Aranylabdát.

„A Bayern a világ legjobb klubja. Meccsről meccsre együtt győzünk és fejlődünk tovább, de még nem értünk a végére. Nagyon jól érzem magam itt, nem gondolok egy átigazolásra vagy arra, hogy változtassak az életemen.”

Mint ismert, a csapatával mindent megnyerő Lewandowskinak volt idén a legnagyobb lehetősége arra, hogy megnyerje az hőn áhított Aranylabdát, amire évek óta pályázik – a France Football azonban a koronavírusra hivatkozva 2020-ban eltörölte a világ legjobbjának járó elismerést. Vajon lesz rá még esélye a lengyel gólvágónak? Ha neki nem, szerinte egy csapattársa a jövőben birtokba veheti a díjat.

„A fiatal játékosok közül Joshua Kimmich az egyik legesélyesebb. Én hiszek benne. Németországban sok tehetséges fiatal játékos van – csak az ő kezükben van, hogy mit hoznak ki ebből, viszont szurkolok nekik, Németország számára is nagyszerű dolog lenne.”

Forrás: goal.com/hu

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top