Átigazolási hírek

A Marca szerint Alaba megállapodott a Reallal, az apja cáfol



A Marca keddi lapjában megjelentek szerint a Real Madrid egyezséget kötött David Alabával, aki a szerződése lejártával ingyen hagyja majd el a Bayern csapatát.

Kép


A beszámoló szerint Alaba egy négy éves szerződés keretein belül, évi 11 millió euróért csatlakozik a madridiakhoz – sőt, állítólag már az orvosi vizsgálatokat is sikeresen vette a 28 éves védő.

A német Sky ezzel ellentétben arról számolt be, hogy Alaba még nem hozott végleges döntést, csak tavasszal határozza el, hogy melyik csapatban folytassa a pályafutását. Szerintük tényleg volt egy orvosi vizsgálat, azonban ezt a játékos ügynöke, Pini Zahavi szervezte le, a Realt viszont egy orvos sem képviselte. Az izraeli képviselő álítólag szeretné megvárni a Barca elnökválasztását és Joan Laporta hatalomátvétele esetén komoly megbeszéléseket akar folytatni a katalánokkal is.

A német Sport1 és a BILD szerint valóban nincs egyezség, de a Real a legesélyesebb célállomás. Később Alaba édesapja Christian Falknak megerősítette, hogy valóban nincs egyezség és aláírás a felek között.

A Marca szerint Alaba megállapodott a Reallal, az apja cáfol
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top