Bundesliga

„Nem a második vagy a harmadik gólra játszottunk” – Reakciók: Augsburg 0-1 Bayern

Az Augsburg elleni minimális győzelmet követő reakciók.

Hansi Flick: 39 pontunk van és elsők vagyunk. Fontos, hogy két vereség után ismét visszatértünk a siker útjára. Végsősorban az eredmény számít, de mindent elemezni fogunk, hogy legközelebb még jobban csináljuk a dolgunkat. Az az elvárásunk, hogy az első félidőhöz hasonlóan az egész meccsen domináljunk. Az első játékrészben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, akkor más lett volna a meccs alakulása. A szünet után túl sok hibát vétettünk és nem tudtunk belejönni a játékunkba. Célunk, hogy elől legyünk – figyelnünk kell arra, hogy Gelseinkirchenben rátegyünk egy lapáttal.

Manuel Neuer: A második félidőben nem támadtunk olyan magától értetődően. Biztosak voltunk benne, hogy a fordulás után meglesz a második gólunk is. Az első játékrészben benne is volt a lábunkban, voltak komoly lehetőségeink, ezután viszont csak kettőt dolgoztunk ki. Természetesen nem domináljuk úgy az ellenfelet, mint korábban, de nem csak a negatívumokról kell beszélni. Két meccset nyertünk egymás után. Ez ismét egy jelzés volt a konkurencia számára.ú

Joshua Kimmich: Az első félidőben volt 15 lövésünk, mindenképp két vagy három góllal kellett volna a szünetre vonulnunk, akkor senki sem nehezményezné a dolgokat. A második félidőben már nem volt sok lehetőségünk, nem tudtunk magabiztosan játszani. Ismét küzdenünk kellett, nem éppen a második vagy a harmadik gólra játszottunk.

Stefan Reuter, az Augsburg sportigazgatója: Az utolsó pillanatig megvolt bennünk a bit, kár hogy üres kézzel távoztunk. Gratulálni kell a csapatnak, merg a legvégéig hittünk benne – ez is mutatja, hogy az élet és hit megvan a csapatban. Voltak labdaszerzéseink és bátrak voltunk, de ez nem vezetett eredményre. Összetettek voltunk, keveset engedtünk. Jó lehetőségeink voltak.

Alfred Finnbogason, az Augsburg támadója: Nagyon kár, hogy kihagytam a büntetőt, ezért nincs bocsánat. Edzésen tízből kilenc bemegy, de meccsen egy kicsit más a helyzet. Nincsenek rá szavak. A második félidőben tényleg jól csináltunk, normális esetben egy pontot szerezhettünk volna.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top