Egyéb

Magánéleti válság Gnabrynál – ezért teljesít gyengébben?



Meglehetősen rossz formának örvend Serge Gnabry a Bayernben – elég ha csak megnézzük, milyen számokat produkál idén a 25 éves srác, legalábbis a tavalyi teljesítményéhez képest. Akkor Lewandowskival együtt a leggólerősebb párost alkotta Európában: a bajnokságban 31 meccs, 12 gól, 12 gólpassz volt a mérlege, a Bajnokok Ligájában pedig 10 meccsen 9 gólt lőtt és gyűjtött két asszisztot is.

A 2020/21-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen összesen 1618 percet töltött a pályán, de csak öt gólt tudott szerezni, azaz átlagosan három és fél meccsenként volt eredményes. Az öt góljából hármat rögtön a Schalke elleni nyitómeccsen „elhasznált”, az október 31-ei, Köln elleni idegenbeli találata óta vár a következő bajnoki góljára. Az első fordulót leszámítva tehát a 15 bajnokin lejátszott 1030 perc alatt egyetlen gólja van. A Bundesliga-statisztika szerint a négygólos mérleget 42 kapuralövési kísérletből, ezen belül is 19 kaput találó lövésől tudta elérni. A BL-ben öt meccsen 269 percet játszott, csak egy gólpasszt jegyzett. A Kiel elleni német kupakiesés során volt egy szerencsés gólja, de ennél többet ő sem tudott hozzátenni játékhoz.

Bundesliga | Serge Gnabry: "I wouldn't be at Bayern Munich without West Brom loan"


Gnabry jelenlegi formáját jól tükrözi a legutóbbi, Schalke elleni teljesítménye: nem játszott rosszul és közelről, távolról is voltak jó lehetőségei a gólszerzésre, de valamiért sehogy sem jön össze neki az áttörést jelentő újabb találat. Vajon a magánéleti válság is közrejátszik abban, hogy nincs ott teljesen fejben?

Serge az év elején nem akármilyen körülmények között szakított barátnőjével, Sandra Kaminska Jerzével. Január 2-án/3-án este annyira összeszólalkozott az (egykori) pár, hogy 20:50 és 02:00 között három bejelentés is érkezett a rendőrségre – Gnabry hívta ki őket.

FC Bayern: Serge Gnabry ist wieder Single – Trennung von Model-Freundin *** BILDplus Inhalt *** - Bundesliga - Bild.de

Egyes pletykák szerint a modell közölte Gnabryval, hogy gyermeket vár, Serge viszont egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy ő az apa, ezért vehemensen kérte a barátnőjét, hogy hagyja el a házát. A tiltakozás ellenére csak az első rendőri beavatkozás után távozott a nő, később viszont visszatért, az incidens a kijárási tilalom ellenére az utcán folytatódott tovább – Sandra nem akart távozni, Gnabry pedig ismét hívta a zsarukat. Be is vitték a 24 éves nőt, akit a korona-szabályok megszegése miatt bírságra ítéltek. A beavatkozást a rendőrség is megerősítette.

Gnabry 2020 márciusa óta volt együtt a lengyel és etióp gyökerekkel rendelkező modellel, utólag viszont törölte az összes közös képüket instagramról. Valószínűleg ez a magánéleti válság is közrejátszik abban, hogy Gnabrynak semmi nem jön össze, illetve a gyenge formája ellenére viszonylag sokat játszatja Hansi Flick – reméljük, hogy mihamarabb rendeződnek a dolgok és visszatalál régi formájához a bajorok hetese.

 

Magánéleti válság Gnabrynál – ezért teljesít gyengébben?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top