Akadémia

Hivatalos: 23 éves támadót igazolt a Bayern



A Bayern bejelentette, hogy leigazolta Dimitri Oberlint a Basel csapatától. A 23 éves svájci, szélsőként és ékként is bevethető támadó 2021 nyaráig írt alá a münchenieknél, a harmadosztályú amatőröknél kaphat lehetőséget.

„Nem csak Leon Dajaku átigazolása óta kerestünk erősítést a támadósorunkba. Dimitri a múltban már a legmagasabb szinten bizonyította a tudását, örülünk, hogy csatlakozik a csapatunkhoz – meggyőződésünk, hogy hamar továbbsegít minket.” – nyilatkozta Jochen Sauer, a Campus vezetője.



Oberlin 1997-ben született Kamerunban, de egyszeres svájci válogatott játékosként játszott a Zürich ificsapatában, valamint a Salzburg, az Empoli, a Zulte Waregem és a Basel együttesében is. Legkiemelkedőbb időszaka a 2017/18-as szezonban volt, akkor a Basel játékosaként négy gólt lőtt a BL-csoportkörben.

„Hihetetlenül örülök, hogy az elkövetkezendő hónapokban eme fantasztikus klub színeiben léphetek pályára. Nagy kedvem van ehhez a feladathoz, mindent megteszek, hogy megháláljam a vezetők bizalmát.”

Oberlin a hetes mezben léphet pályára.

Hivatalos: 23 éves támadót igazolt a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top