Bundesliga

Müller: Jó úton haladunk; Flick: Roca örülhet a teljesítményének | Bayern 4-1 Hoffenheim

A Bayern München Hoffenheim felett aratott 4-1-es győzelem után Hansi Flick és Thomas Müller nyilatkozott, illetve megszólaltak az elelnfél képviselői is.

Hansi Flick…

…a meccsről: Mindkét csapat focit akart játszani, Manu pedig pár szép védést is bemutatott. Most már négy mérkőzést nyertünk sorozatban, összeszedtünk 12 pontot és egy jó meccset játszottunk, még ha nem is minden klappolt. Le vagyok nyűgözve. A csapat kér egymás utáni vereség után állt fel. Ez mutatja, hogy egy nagyszerű együttesről van szó.

…Marc Rocáról: Fontos, hogy játszott és jól teljesített labdatartásban. Boldog lehet ezzel a teljesítménnyel. Most már csak rajta múlik, hogy folytatja mindezt.

…Martínez és Goretzka pozitív tesztjéről: Javi már a Schalke elleni mérkőzés előtt pozítv lett. Leon csütörtökön. Mindketten tünetek nélkül. Leon esetében reménykedtünk, hogy hibás a pozitív teszt, de nem volt az.

Thomas Müller: Négy meccsen négy győzelmet követően egészen biztosan jó úton haladunk. Egyenletesen jól játszottunk elől és hátul is. Amikor feljebb emeljük a sebességünket, mindig kifizetődik. Ez az, amitől jól érezzük magunkat. A Hoffenheimnek megvannak az erősségei támadásban, mindig igazi focit akarnak játszani. Nem ölték a futballt, inkább támadószellemben álltak ki ellenünk. Természetesen jó lett volna, ha nem kapunk gólt. Az első félidőben, úgy gondolom, megérdemeltünk volna még egy gólt.

Sebastian Hoeneß, a Hoffenheim edzője: Jól kezdtük a meccset. Bátrak és rendszerezettek voltunk. Meg voltak a lehetőségeink, hogy megszerezzük a vezetést. Folytattuk a Bayern visszaszorítását, viszont egy felesleges szöglet után hátrányba kerültünk. Egyszer aludtunk el a játék közben és gyorsan meg is lettünk büntetve. Nagy terveink voltak a második féldiőre. Aztán viszont bekaptunk egy harmadikat egy újabb szükségtelen helyzetből, majd nem sokkal utána a negyediket. Sajnos ez döntötte el a meccset, ez fel is bosszantott. Bátor teljesítmény volt tőlünk, de nem vagyunk boldogak az eredménnyel.

Christoph Baumgartner, a Hoffenheim középpályása: Nagyon, nagyon keserű eredmény ez számunkra. Az első két nagy helyzet a miénk volt. Muszáj megszerezned a vezetést a Bayern ellen vagy egy idő után elkapnak.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top