Átigazolási hírek

Brazzo megerősítette: Upamecano a Bayerné lesz!Hasan Salihamidzic a BILD-nek adott exkluziv interjújában megerősítette a percekkel ezelőtt megjelent francia sajtóhíreket: Dayot Upamecano a következő szezonban a Bayern München játékosa lesz.

Hasan Salihamidzic ist seit Juli 2020 Sportvorstand beim FC Bayern. Davor war er drei Jahre Sportdirektor beim Rekordmeister

„Meg tudom erősíteni és nagyon örülünk ennek az FC Bayernnél. Hónapokon keresztül nagyon jó, intenzív és profi megbeszéléseket folytattunk Dayottal és az ügynökével, Volker Struth-tal. Tudtuk, hogy erős konkurenciával állunk szemben.

Upamecano egy fiatal, 22 éves játékos, de a kvalitásai már most kivételesesk. Mindig is tudtam, hogy jó koncepciót tettünk le elé – felvázoltuk az elképzeléseinket az itteni pályafutásáról.

Múlt héten beszéltem az összes érintettel – egy hosszú folyamat után a játékos és a családja, valamint a menedzsmentje is meg van bizonyosodva arról, hogy az FC Bayern a megfelelő partner számukra.”

„Dayot az elkövetkezendő öt évben az FC Bayernnél fog játszani”

Brazzo nyilatkozata előtt egy órával két francia lap, a L’Equipe és az RMC is egyszerre számolt be arról, hogy Upamecano döntött, a Bayern pedig kifizeti a játékos 42,5 millió eurós kivásárlási záradékát.

Brazzo megerősítette: Upamecano a Bayerné lesz!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top