Átigazolási hírek

Mi lesz Goretzka, Kimmich, Coman és Süle szerződésével?



Dayot Upamecano leigazolása és az Omar Richardsszal való állítólagos megegyezés után a Bayern a szerződéshosszabbításokra is nagyobb hangsúlyt fektet – ezzel szeretnék elkerülni azt a szituációt, ami az ingyen távozó Alaba esetében is történik.

A Sport BILD információi szerint a Rekordbajnok idő előtt meg akarja hosszabbítani Joshua Kimmich, Leon Goretzka és Kingsley Coman szerződését. Brazzo tulajdonképpen meg is erősítette a lapnak a klub hosszabb távú szándékait: „Célunk, hogy összetartsuk a velünk sikereket elérő játékosokból álló magot.”

▪ Goretzka ügye áll a legjobban, a 2022-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról már tárgyalt a klub a 26 éves középpályás menedzsmentjével. Mindkét fél folytatni akarja a közös munkát, semmi akadálya, hogy május környékén véglegesítsék is az egyezséget.

▪ Joshua Kimmich kontraktusa 2023-ig szól, de vele is megtörténtek az első egyeztetések – a konkrétabb megbeszélések előtt „Jo” még informálódni akar a bajoroknál a klub sportszakmai jövőjéről, ezután hozza meg a döntést. Vélhetően nála sem lesz akadálya az aláírásnak.

Kingsley Coman esete tűnik a legbonyolultabbnak – a francia szélső szerződése két év múlva jár le, de a manchesteri United nyári érdeklődése komolyabb volt az eddig ismertnél, írja továbbra is a Sport BILD. Az angol klub állítólag már jelezte Mr. Lisszabon menedzsmentjének, hogy nettó 8 milliót kereshetne – Kingsley szívesen hosszabbítana, de nagyobb megbecsülést szeretne a fizetési listán.

Képtalálatok a következőre: kingsley coman lisbon

Leon Goretzkához hasonlóan Niklas Süle és Tolisso szerződése is 2022-ben jár le, az ő ügyüket nem érintette a német magazin. A müncheni Abendzeitung szerdai cikkje szerint azonban a termetes védő iránt több topklub között talán a Chelsea érdeklődik a legkomolyabban. Azonban nem zárható ki, hogy mégis hosszabbít, a klub egyelőre nem adta jelét annak, hogy eladnák őt – jól érzi magát Münchenben, Hansi Flick is bízik benne. Kérdés, hogy mekkora konkurenciája lesz és milyen szerep várhatna rá Tuchel irányítása alatt. Ha a következő szezon kezdetéig nem sikerül megegyezni, a Bayern eladhatja őt.

Mi lesz Goretzka, Kimmich, Coman és Süle szerződésével?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top