Bundesliga

„Megmutatták, miért az övék a világ legjobb csapata” | Reakciók: FRA 2-1 FCB

A Frankfurt elleni 2-1-es vereséget követő nyilatkozatok.

Hansi Flick: Gyengén kezdtük a mérkőzést – a Frankfurt az első félidőben nagyon jó volt, hihetetlenül gyorsak voltak és nyomás alá helyeztek minket. A második félidőben jobban akartuk csinálni a dolgokat, ez sikerült is. Ha az elejétől kezdve játszottunk volna így, akkor a Bayern München lett volna a győztes. Nem így történt, el kell fogadnunk. A második félidővel elégedett vagyok. Ez egy jele annak, hogy a csapat megvan. Mozgalmas napjaink voltak, ezt nem szabad elfelednünk. A szünet után a csapat éber lett, de a lehetőségekből nem tudtunk egy pontot szerezni. Megérdemeltük volna. Ez egy hosszú szezon. A második félidő teljesítményére építkezünk.

Manuel Neuer: Nem tanultunk a Bielefeld elleni meccsből. Egy ilyen csapat ellen ez nem elég. A Frankfurtnak nagyon jó támadójátékosai vannak, eleinte problémák elé állítottak minket. Az elejétől fogva agresszívnak kell lennünk. A második félidőben jó képet mutattunk magunkról. Ha végig így játszottunk volna, nyerünk.

Leon Goretzka: Az első félidőt teljesen átaludtuk. Ha a második félideji teljesítményt nyújtottuk volna, mindenképp győzünk. Ez egy topmeccs volt. Alapesetben jelen van a Bayern kvalitása, de ma nem így történt. Nyilván mindig lehet magyarázatot találni, de ez nem a mi feladatunk. Meglátjuk, hogy milyen választ adunk a következő meccseken. A legutóbbi két meccsen öt pontot veszítettünk, újra izgalmas a helyzet. Gázt kell adnunk és pontokat kell gyűjtenünk.

Adi Hütter: Két teljesen különböző félidőből álló mérkőzés volt, a másodikban megnehezítettük a dolgunkat. Védekezőbben álltunk fel, a Bayern pedig megmutatta a klasszisát, szerencsénk is volt. Az első félidőt teljes mértékben domináltuk, 4-0-ra is vezethettünk volna. Fordulás után a Bayern megmutatta, hogy miért az övék a világ legjobb csapata.

Martin Hinteregger: Az első félidőben erős focit játszottunk és szerencsére gólokat is tudtunk szerezni. A Bayern nem számolt ezzel. A második félidőben logikusan a Bayern egy kicsit többet adott bele.

Amin Younes: Jó első félidőt játszottunk. A második nehezebb volt, a Bayern nagyobb nyomást helyzett ránk – szuper egy csapat. Az első félidőben nagyon sok dolgot csináltunk jól, nagy dicséret illeti az egész csapatot.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top