Bajnokok Ligája

Flick: Lehet, hogy Joshua lesz a jobbhátvéd. Goretzka kezdeni fog.

A Lazio elleni BL-meccs kapcsán Hansi Flick és Kingsley Coman tartott sajtótájékoztatót.

Hansi Flick:

A jelenlegi helyzetről: Nem olyan ember vagyok, aki kifogásokat keres. Elemezzük a meccseket – a Bielefeld és a Frankfurt elleni első félidő nem volt jó, a másodikkal elégedettek lehettünk. Most az a cél, hogy a Bajnokok Ligájában legyünk topformában. Ezek különleges meccsek számunkra, ezért azt várom, hogy a csapat különlegesen motivált is legyen.

Goretzkáról: Nem szabad félvállról venni egy ilyen megbetegedést. Figyeljük Leon helyzetét, de reméljük, hogy a Frankfurt elleni teljesítményét fogja tudni hozni. Jót tett a játékunknak.

Süléről: Niklas kapott egyet, és mivel 100 százalékos játékosokra van szükségünk, lehet, hogy Joshua fog jobbhátvédként játszani. De ezt még el kell döntenünk. Ma egy pihenőnapot rendeltünk el neki, utazni is fog velünk.

A csapatról: Tudjuk mi minden történt az elmúlt napokban. Szeretném, hogy a csapatom a meccs elejétől kezdve résen legyen. Van egy elképzelésünk, hogyan akarunk futballozni, ezt akarjuk megvalósítani a legelejétől. Nagyon bízom benne, hogy a csapatnak sikerülni fog.

Kloséról: Miro mindig tud segíteni, ismer egy-két játékost. A Dortmund elleni meccsekre koncentrál, akkor nagyon jól játszottak a rómaiak. De a pro licensz sok időt vesz igénybe, természetesen szeretne jól vizsgázni. Megadjuk neki az időt, amire szüksége van.

Musialáról: Jamal alapesetben mindig opciót jelent számunkra – egy fiatal játékos fejlődésében viszont vannak viszaesések is. Az elmúlt hetekben viszonylag sokat játszott, nagy volt a visszhang körülötte. Jó úton jár, témát jelent holnapra is.Kingsley Coman:

A koronahelyzetről: Nagyon sok szabály, előírás és teszt van, már az életünk részévé vált – a játék érdekében meg kell tennünk ezeket az óvintézkedéseket.

Tolisso sérüléséről: Nehéz helyzet számára, én tudom milyen. Tudom milyen nehéz újra visszatérni, az embernek mindent bele kell adnia.

A fináléban lőtt gólja óta a helyzetéről: Nem igazán változott semmi. Még több az önbizalmam. Szerintem már a döntő előtt is egy fontos szerepet töltöttem be a csapatban.

A terhelésről: Az utazások nagyon fárasztóak, ráadásul kevés játékos áll a rendelkezésünkre. A holnapi viszont egy BL-meccs lesz és mindent meg kell tennünk, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top