Akadémia

Hét fiatal játékosával is hosszabbított a Bayern

A Bayern pénteken bejelentette, hogy meghosszabbította hat 2003-mas születésű U19-es játékosának a szerződését.

Nick Salihamidzic (jobbhátvéd), Brazzo fia korábban már kiszivárogtatta a sajátját, rajta kívül Nemanja Motika (balszélső), Younes Aitamer (jobbszélső), Leon Fust (védekező középpályás), Frans Krätzig (támadó középpályás) és Luca Denk (belsővédő) is új kontraktust írt alá a klubbal – utóbbi 2024-ig, a többiek 2023-ig toldották meg az együttműködést.

Pár nappal ezelőtt a szintén 2003-mas születésű jobbhátvéd, Angelo Brückner is 2024-ig hosszabbított. Mind a hét játékos Martin Demichelis gárdájához tartozik, a következő szezonban is az U19-es csapatban kaphatnak lehetőséget – akkor valószínűleg már a Hoffenheimtől vélhetően érkező edzőtehetség fogja irányítani őket.

Der FC Bayern München hat den Vertrag mit Rechtsverteidiger Angelo Brückner vorzeitig verlängert. Alle Informationen.

Jochen Sauer: „Mindannyian évek óta a Campus utánpótláscsapataiban játszanak. Nagyon örülünk, hogy meggyőzhettük őket arról, hogy itt ismerős környezetben, jövőképpel, az U23-mas csapatunkban a harmadosztályban, a fejlődésük szempontjából a lehető legjobb helyen focizhatnak tovább.”

Az U19-es csapat és az ennél fiatalabb korosztályok a korona miatt hónapok óta nem játszottak tétmérkőzést, csak edzéseken és tesztmeccseken bizonyíthatnak.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top